- Admin
- #4,141
Kurucu
eski cmd kullandım oyuna girdim direk ow yazdı o paylaşan adamda ondan ban yemiş zaten .
Eski cmd kullanımda değil paylaşımda olmayan bir şeyi kullanırsanız yersiniz
eski cmd kullandım oyuna girdim direk ow yazdı o paylaşan adamda ondan ban yemiş zaten .
kardeşim hile açılmıyor bende açıyorum insert e basıyorum hiçbir menü gelmiyor yardım edebilirmisinizgüncelleme ile değişmiş yeni bir video bekliyoruz silah ayarları çok kötü
Arkadaşlar doğru diyor oyuna girer girmez hile tespit edilmişse ow atıyorlar. Hilenin tespit edilip edilmediği anlaşılmasın diye galiba tam emin değilim ama vacnettten sonra bu durum yaşanmaya başladı onunla birlikte gelen bir sistem büyük ihtimalleHile açar açmaz ow yemezsiniz vac yersiniz. Ow izlenmeniz sonucu atılan bandır. İyi Forumlar.
Kardeşim gidip bütün hilelerin dibini vurusan aimi sona basarsan duvardan aim koyarsan yersin tabi az legit kullansaniz şu hileyi günde 2 maçı geçmezseniz overwatcha falan düşmezseniz.owerwach yedim işte kardes gitti hesap
Aynen aga ben sadece wh kullanıyorumKardeşim aim kullanan arkadaşlar hep overwatch ban yiyor çünkü pistol aim fovunu 10 a çeksen bile resmen kitleniyor adama. Aim kullanıldığı taktirde ban yemek kaçılmaz netlikte.
Kardeşim hile sorunluysa VAC yersin, overwatchıda sen hileyi belli edersen yersin yani hilede bı sorun yok, sorun sizin hileyi ölümüne açmanızhile sorunlu beyler hesap gitti benim owerwach yedim
saglam bir bakım yapip bize bu hile kullanılmalı diye bir güven vermeleri gerekir
selamunaleyküm kardeşim hileyi açıyorum oyunu açıyorum insert tusuna basıyorrum liste gelmiyor YARDIMCI OLURMUSUNKardeşim hile sorunluysa VAC yersin, overwatchıda sen hileyi belli edersen yersin yani hilede bı sorun yok, sorun sizin hileyi ölümüne açmanız
Oyun ayarlarından oyunu tam ekran pencereli ye al öyle deneselamunaleyküm kardeşim hileyi açıyorum oyunu açıyorum insert tusuna basıyorrum liste gelmiyor YARDIMCI OLURMUSUN
nasıl yaniWinject programıyla dll inject edebiliyoz
Şu 16/16 olayını nasıl yapıyorsun?bende global olup yedim gençler yapacak birşey yok vacnet sistemi gelince csgo ayaklandı biraz alın kanıtBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kes ya girdiğim gibi ow ban yazdı aklınıBeyinsiz Özürlü Kardeşim ben aimi rekabetçide açtım diye ban yedim biraz dikkatli izlesen anlardın![]()
yalan falan atmıyorum 24 tl verdik oyuna sen gelmişsin eski sürümü herekese güncelleniyor diyip vac yedirt !!!yalan atıp burda milletin aklını çelme kardeşim![]()