Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende Açılmıyor Ne Yapmalıyım %100 Olup Donup Kalıyo

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çoğu kişide aynı problem cs go .exe çalışmayı durdurdu hatası. Bi açıklama yapabilir misiniz artık ?

Üye
8 HİZMET YILI
şimdi bişey sorcam hileyi açarsak hemen ban yermiyiz csde bi hata varmı yani ona göre hile acıcam acammı acamayammı NOLUR CEVAP VERİN ALLAH RIZASI İÇİN!!!!!

Üye
8 HİZMET YILI
şimdi bişey sorcam hileyi açarsak hemen ban yermiyiz csde bi hata varmı yani ona göre hile acıcam acammı acamayammı NOLUR CEVAP VERİN ALLAH RIZASI İÇİN!!!!!
Aga Hileyi Aç Sonra Rank Kasmak istyorsan reka Gir Ama Rekada Ban Yiyebilrsin %30 Gibi Bir ihtimal Ama ''VAC KORUMASIZ!'' Serverlere Girersen İstedigin kadar Aç Sadece Serverde Ban atarlar oda admin varsa admin atar.

Üye
8 HİZMET YILI
Oyunun ortasında csgo.exe çalışmayı durduruyor oyun kapanıyor bunun çözümü nedir yazıları okudum çoğu kişide bu sorun görülüyor

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar gelen yeni sürüm gerçekten çok sıkıntılı en iyisi eski sürümü getirmek umarım adminler en kısa zamanda getirir benim tavsiyem şu anda hileyi kullanmayın

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
beyler kullananlar memnun mu vac falan o olaylar var mı? baktım millet csgo.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyor kullanmayalımmı

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler vac yiyormuyuz ? overwacht'dan yiyenlere birşey demiyorum belli ederseniz yersiniz ama valve hileyi tespit ettimi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...