hayvan gibi aim kullanınca ow yemek normal. bokunu çıkartınca da vac yemek normal.Abi şu 5 dakika geçmeden ow yedim diyenler ss atabılır mı allah askına vac yemişsinizdir ow u yemek ıcın en az bır rekabetcı atmıs olmanız ve ustune raporlanmıs olmanız gerekmekte!
Hocam hileniz oyun açılmadan açınca sanırım açılıyor. Çünkü az önce oyunu açmadan önce hileyi yükle dedim ve oyuna girerken hilede açıldı ama CS:Go ekranı gelince VAC uyarısı çıktı. İşin tuhaf kısmı sınırsız ban yemedm. Oyunu kapatıp açın yazıyordu öyle yaptım VAC kalktı.ilgili admin uygun görürse getirilir zaten
ilgili admin uygun görürse getirilir zaten
nasıl olmuyor dostum biraz daha açıklayıcı olabilir misiniz ?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Atmış olduğum linkten x86 olanını indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekicektir.Sonrasında ise işlemlerinizi tekrarlayarak sorundan kurtulabilirsiniz.
Şu zamana kadar atmadı ama hile açılmıyor zatenVac atmıyor degil mi ? Giricem girmeye korkuyorum
Ok bro.Contact me please.I can help you about this topic.Can some1 help me ? English plz
hileyi arşivden çıkartmalısınız ve ayrıca tüm virüs programlarınızı kapatıp hileyi yönetici olarak açmalısınız.2 gündür sorunsuz kullanıyodum şimdi hile inject olmuyor ve winrardan dosayayı çıkarırken sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum
Ya hile menüsü açılmıyo, veya injektlenmiyo help pls .
şuan cs hilesi olmuyo
Yapımını Anlatabilirmisin Aga Aktif leştiremiyorum Bir Türlü
load diyorum oyunu açıyorum fakat oyunda insterte bstığımda menü gelmor sebebei nedir 3 gün öncesenie kadar sıkıntısız b ir şekilde kuaqlllanmyordum
Admin veya yetkili bir kişi lütfen hiledeki load sorunu düzeltilsin.Ayrıca 100 de 100 de kalıp açılmıyor açılsada bazen oyundan atıyor lütfen hileyi düzeltin.Eski hile üzerine yoğunlaşıp eğer eski hileyi tekrar düzeltebilirseniz lütfen eski hileyi loader a koyun. Şimdiden Teşkkürler .
kardeşim hile açılmıyor bende açıyorum insert e basıyorum hiçbir menü gelmiyor yardım edebilirmisiniz
Öncelikle Vac Ban Yedim Ama Overwatch a Düşüp Yedim Sizle Bir Alakası Yok Belli Ettim Heralde.
Hileye Tıklayıp Load Diyorum Oyuna Giriyorum Ama Loader Kapanmıyor Ve Hile Açılmıyor ? Oyun İçinde Açtım Hileyi Gene Aynısı Oldu Yardım Lütfen!
Değerli arkadaşlar görüyorum ki birçok kişide aynı sorun bulunmaktadır.Daha önce attığım mesajlara bakmadan yorum attığınız için tekrar ediyorum.Google arama motoruna microsoft c++ 2017 x86 adlı programı microsoftun kendi sitesinden indirip sorunsuz bir şekilde kurarsanız.Aynı işlemleri tekrar yaparsanız bu sorun ortadan kalkacaktır bundan emin olabilirsiniz.Ayrıca,hile programı yukarda bahsetmiş olduğum programı kurduktan sonra çalışmaktadır yani demem o ki o programa bağlı olarak çalışmaktadır.Şu hileyle bir ilgilenir misiniz? Inject etmiyor belli ki oyun bekleniyor da kalıyor.
diğer hesabında yediyse o hesabıda anında yiyor byük ihtimal ondandırAbi şu 5 dakika geçmeden ow yedim diyenler ss atabılır mı allah askına vac yemişsinizdir ow u yemek ıcın en az bır rekabetcı atmıs olmanız ve ustune raporlanmıs olmanız gerekmekte!
aynen benimde rankım falan herşey 1 e düşmüşYA BEN OYUNA GİRİYORUM SONRA HİLEYİ AKTİF EDİYORUM HERSEY ÇOK İYİ FALAN 1 MAÇ ATIYORUM REKABETÇİ SONRA GERİ DÖNÜYORUM ANA EKRANA RANKIM MAÇA GİRMEDEN ÖNCE ÇİFT KELEŞ YA OYUN BITTIKTEN SONRA GERİ DÖNÜNCE ANA EKRANA RANKIM GOZUKMUYOR VE 15 MAÇ KAZANMAM VARKEN 1 MAÇ GÖSTERİYOR ? BİRDE LM3 HATASI ALIYORUM ?