Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Vac Yedim Yaklaşık 87 gün önce sizin hilenizi kullandım Kanıtlayamaya bilirim ama emin olabilirsiniz bypass lazım (24 TL GG)

Üye
8 HİZMET YILI
bende hile çalışmıyor ilk memoryloader'i açıyorum ardından csgoyu açıyorum sonra hileyi seçip load'a tıklıyorum. dolunca hata kodu veriyor hata bu: UnSupported OS Version - BuildNumber : 10240

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler normal config doslayalarının türünü değiştirmişsiniz hazır config atamıyorum bakıverin bi olmasada canınız sağolsun

Üye
8 HİZMET YILI
Hile x32bit bilgisayarlar için yanında yazıyor 64 bit pclerde 100 de 100 kalıyor çözüm pls

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
abi her seferinde tekrar ayarlıyorum herşeyi load config veya save config bölümlerine basıncada oyun kapanıyo

yardım lütfen

bide şey hileyi yükledim herşeyini antivirüs programını etkinleştirebilirmiyim

Üye
8 HİZMET YILI
lütfen cevap verin açtığımda lm3 diye bir hata veriyor ama hile açılıyor ve çalışıyor ban yermiyim kullanırsam

Üye
8 HİZMET YILI
beyler hileyi en son 3 hafta önce kullandm sonra bıraktım az önce owerdan ban yedim geriye dönük ban mı yemiş oldum noldu

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
legit hack tarzı cok güzel bir hile + olarakta rank değiştirme cok iyi olmuş

loader baga kalıyo ve tamamlıy amıyoprum bazen oluyo bazen olmuyo çözün şunu

loadır bazen kapanıyo ve acılmıyo buna bir çare bulun
:(

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Pikachu7 kardeşim ben bu hilenin AYYWARE halini daha çok seviyordum bu haliyle hepsini tek tek ayarlamak daha zor, hile girişinde seçim yapsak? bir ara olmuştu yani.

Hayatına Anlam Yüklüyor (%99 Loading)
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aga bu hilede onay sistemi onayı çıkmıyordu artık onay sistemi onayı istiyor benim bilgisayarımda onay sistemilar görünmüyor nabıcam
Onay sistemi mevcuttur.Tüm virüs programlarınızı ve reklam engelleyicilerinizi kapatıp tekrar deneyiniz.
Load %100 oluyor fakat kapanmıyor sayfa sayfa kapanmadıgı için hile aktif olmuyor yardımcı olabılecek var mı ?
beyler hileyi yüklüuom %100 oluyor inserte basıyom açılmıyo f11 yapıyom olmuyo shift +0 yapıyom olmuyo
help pls
help pls
Her Türlü Denedim Fakat Loader 100 De Kalıyor Ne Yapmalıyım ? ? (Acil Çözüm)
bende de aynı sorun var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Buradaki siteden mevcut olan vc_redist.x86.exe dosyasını indirip bilgisayarınıza kurunuz.Kurduktan sonra aynı işlemleri tekrarlayınız.Sorun ortadan kalkacaktır.
Overwatchdan ban yiyince hesabı tekrar açtırma ihtimalimiz var mı bu arada? Hiç belli etmediğim halde ban yedim.
Hayır yoktur.
dosyayı indiriyorum boş çıkıyor ??
Tüm virüs programlarınızı kapatıp tekrar indirmeyi deneyiniz.
bende bağlanamama hatası veriyo yardımcı olurmusunuz
Sunucuyla Bağlantı Kurulamadı Hatası alıyorum ne zaman düzelir bilen varmı
Yoğunluktan ara ara olabiliyor.
vac yemedik de admın 1 el oyun atıktan sorna rank düşük gösteriyo cözüm bulun acill.
Örnek veriyorum;rekabetçi maçına girdiniz ve girdiğiniz adamlardan birinde veya birkaçında hile var.Maç esnasında ban yiyorsa ve o kişi veya kişiler sizin arkadaşınızsa size uyarı geliyor.Gelen uyarıya onaylaya tıklattığınız zaman sahip olduğunuz rankın bir alt seviyesine düşersiniz.
Nasıl yapacağımı anlatabilirmisiniz verdiğiniz linke tıklıyorum ve o sayfadaki dosyayı indiriyorum ilk denememde olmadı tekrar indirdim ve bu sefer farklı bir şey indirdi her indirmemde farklı bir şey indiriyor yardım edebilir misiniz?
Rastgele dosya indirmektedir.Farklı dosya indirmemektedir.O rastgele dosya forumun kendi loaderıdır.
beyler hileyi en son 3 hafta önce kullandm sonra bıraktım az önce owerdan ban yedim geriye dönük ban mı yemiş oldum noldu
Hayır.Overwatch ban kalıcı oluyor.

Üye
8 HİZMET YILI
how can you use it when u are using cracked csgo multiplayer it stops at 100%

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...