belli etmezsen vac riski yok ama sonuçta hileyi indirdiğiniz ve kullandığınız zaman bütün sorumluluk sizde adamlar yapıyo isteyen kullansın isteyen kullanmasın zaten duyuru yu okursan anlarsınVAC ban yedim ? Sizin Hilenizden Vac Riski Yoktu ? Kullanmayın arkadaşlar
Hile aktif bir şekilde çalışmaktadır.hile aktifmi yardım pls
Çözümü formattır.64 bit attırmanızı veya atmanızı öneririm.bende UnSupported OS version-Buildnumber diye bi sorun veriyo çözümü nedir ?
İlgili adminler uygun görürse eski sürüme geçilebilir.Eski sürümü tekrar gelme ihtimali yok mu ? Bunda ayarları bir türlü yapamadım, ya çok fazla oluyor yada hiç olmuyor.
Özelden iletişime geçmeniz yeterli olucaktır.abi yardım edin ts falan varmı acıl yardımka ıhtıyacım var
Loader çalışmaktadır.loader gitmiyor hile açılmıyor
oyun injectlenmiyor helpp destek ekibi yokmu yetkililer nerde yav?
hileyi nasıl aktif edeceğiz
1 aydır sorunsuz kullanıyordum güncellendiğinden beri. Ama artık %100de takılı kalıyor (waiting for game) load olmuyor. Admin nerdesin :'(
Hile aktif bir şekilde çalışmaktadır.
Çözümü formattır.64 bit attırmanızı veya atmanızı öneririm.
İlgili adminler uygun görürse eski sürüme geçilebilir.
Özelden iletişime geçmeniz yeterli olucaktır.
Loader çalışmaktadır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Buradaki siteden mevcut olan vc_redist.x86.exe dosyasını indirip bilgisayarınıza kurunuz.Kurduktan sonra aynı işlemleri tekrarlayınız.Sorun ortadan kalkacaktır.
hile fixlenmedi belli etmeden oynayabilirsen oyna vac yemezsin ama hile çalışmıyo çoğu kişide :/Hile Fİxlendimi Yoksa Sorunsuz Şekilde Çalışıyormu Eğer Fİxlendiyse Belli Etmeden Oynarsak Vac Yemeyiz Değilmi
Evet bende açamadım hileyi yada yanlış şekilde açıyorum sadece exe yi çalıştırıyorum açılmıyor :/hile fixlenmedi belli etmeden oynayabilirsen oyna vac yemezsin ama hile çalışmıyo çoğu kişide :/
Aynen o hata çoğu kişide var bendede var malesefEvet bende açamadım hileyi yada yanlış şekilde açıyorum sadece exe yi çalıştırıyorum açılmıyor :/