Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Pls rep me with eng ...
Im a new member so ... I dont know why everytime i play csgo with memory hack i always see the noti said ERROR:LM3 and when am in the game my level back to 1 and i lost my rank ...
PLS HELP ME :< ( My english is very bad so ... sorry )

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Pls rep me with eng ...
Im a new member so ... I dont know why everytime i play csgo with memory hack i always see the noti said ERROR:LM3 and when in the game my level back to 1 and i lost my rank ...
PLS HELP ME :< ( My english is very bad so ... sorry )

maybe you can try open csgo first and then open the loader after csgo fully loaded

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Maç başlarken oyundan atıyor şuan

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet bende sonuma 1 ay gecikmeli olarak kavuştum. Hilenin pro sürümünü kullanıyordum daha önceden. ama 1 ay kadardır hileye bakmadım bile en son kullandığımdan bir ay sonra bugün 13:10 sıralarında ban yedim. Birdaha hileye bulaşmam hesaplarımda çünkü valve artık gerçekten önlem alıyor.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet bende sonuma 1 ay gecikmeli olarak kavuştum. Hilenin pro sürümünü kullanıyordum daha önceden. ama 1 ay kadardır hileye bakmadım bile en son kullandığımdan bir ay sonra bugün 13:10 sıralarında ban yedim. Birdaha hileye bulaşmam hesaplarımda çünkü valve artık gerçekten önlem alıyor.
Vac mı yediniz overwatch mı?

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
BENİM BİR VAC BANLI HESABIM VARDI VE ONDA HİLE AÇACAKTIM BYPASS LI BİR HİLE İNDİRDİM VE BYPASS YAP DEDİM VE ŞİMDİ VAC BANSIZ HESABIMA GEÇERSEM BAN YEME İHTİMALIM VARMI YANİ BYPASS HANGİ DOSYALARI DEĞİŞTİRİYOR LÜTFEN YARDIM
Kardeş ban yiyebilirsin dosyaları doğrula bence

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi load a basıyorum oyunu açıyorum waiting for a game olarak kalıyor nasıl yapabilirim

Break the chains
Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bom dia, eu deveria usar o hacker e não tive um problema, só não conheço uma boa configuração para usar, alguém sabe?

[QUOTE = "Pikachu7, post: 638631, member: 545804"] Abrindo o menu com a tecla INSERT.
A partir daí, você pode fazer como a sua média e jogar. [/ QUOTE]
Detalhes
Boa tarde, eu consegui usar o hacker e não tive problema, só não conheço uma boa configuração para usar, alguém conhece algum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...