It safe right?
kardeşim güncel diyip durma şurda LM3 HATASI VERİYO ANLA ARTIKArkadaşlar hıle hala güncel ve çalışmaktadır denendi
ben haritaya girince oyun kapanıyo -_____-hileyi abartmadan insancıl ve çok dikkatli şekidle kullanırsanız emino lun ban yemessiniz 1 yıldır hile kullanıyoru arada kullandığım güncellemeye girerse buan geçiyorum ve ban yemiyorum kişinin nasıl kullandığına bağlı ban yemesi
Kaneki-Ken o bir hata onu bende alıyodu zamanında araştır çıkar zaten youtubede videoları var admaların dedğini yap düzeliyorben haritaya girince oyun kapanıyo -_____-
Abi lütfen çözümünü söyle yada video falan at bulamadım çünkü benKaneki-Ken o bir hata onu bende alıyodu zamanında araştır çıkar zaten youtubede videoları var admaların dedğini yap düzeliyor
Aynen daha basitİkinci resimdeki hileye geçilmesi söz konusu değil galiba fakat bu hileyi kullananların çoğu ikinci resimdeki Pasteware'in hilesini istiyor. Sebebi; arayüzü ve ayarları daha kolay ve anlaşılır. En kısa sürede ikinci resime geçilmesini temenni ediyorum.
bütün maplerdemi atıyor yoksa dust 2 mi sadeceAbi lütfen çözümünü söyle yada video falan at bulamadım çünkü ben