Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu kadar ilgisiz olmayın be LM3 DİYE KAÇ KEZ DİCEM CSGO TURNUVASI VAR HİLE LAZIM HADİ BE :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hıle hala güncel ve çalışmaktadır denendi

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
İnject olmuyor çözüm bulun artık yetti be ne kadar ilgisizsiniz
C+86 programı yüklü !!!!!!!!

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hileyi abartmadan insancıl ve çok dikkatli şekidle kullanırsanız emino lun ban yemessiniz 1 yıldır hile kullanıyoru arada kullandığım güncellemeye girerse buan geçiyorum ve ban yemiyorum kişinin nasıl kullandığına bağlı ban yemesi

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileyi abartmadan insancıl ve çok dikkatli şekidle kullanırsanız emino lun ban yemessiniz 1 yıldır hile kullanıyoru arada kullandığım güncellemeye girerse buan geçiyorum ve ban yemiyorum kişinin nasıl kullandığına bağlı ban yemesi
ben haritaya girince oyun kapanıyo -_____-

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İkinci resimdeki hileye geçilmesi söz konusu değil galiba fakat bu hileyi kullananların çoğu ikinci resimdeki Pasteware'in hilesini istiyor. Sebebi; arayüzü ve ayarları daha kolay ve anlaşılır. En kısa sürede ikinci resime geçilmesini temenni ediyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İkinci resimdeki hileye geçilmesi söz konusu değil galiba fakat bu hileyi kullananların çoğu ikinci resimdeki Pasteware'in hilesini istiyor. Sebebi; arayüzü ve ayarları daha kolay ve anlaşılır. En kısa sürede ikinci resime geçilmesini temenni ediyorum.
Aynen daha basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...