Bu menü neden gelmiyorbizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
Oyunu çalıştırırken Error lm 3 hatası verirсейчас в вопросе развития не. Незамеченными.
Aynen ben sadece skin hilesi kullandım ow geldi geçirdi1600 saatlik hesabım overwatch ban yedi beyler ister inanın ister inanmayın xcsgo hacki yaklaşık en son 5 ay once kullanmıstım ve 2 yada 3 defaydi sadece wh acmıstım ve takıma info veriyodum rank global öyle duvar izleme fln yoktu neyse konunun aslı 5 ay hiç birşekilde pcde hile bulundurmadım ve overwatch yedım şimdi size aslında anlatmak istediğim şu hile fix yemedi diyosunuz hileyi steam algılamadıda diyosunuz ama valve farklı bir sistem izliyor artık hile ile report yemesenız bile overwatchdan ban yiyeceksiniz bu aslında vac ban ama overwatch yazıyor artık çok acaip bir sistem geliştirdiler yani kac tane arkadasım overwatch yedı MM oynamadıkları halde geçmiş olsun.
Gercekten saçmalıyorsun kardeşim. bizzat başıma geldi seviye 2 olmadan ow ban yedimOverwatch Sistemi Rekabet ve Yoldaş Maçlarında Kontrol Edilir Basit Eğlence,Ölüm Maçı,Ve Yıkım Modlarında Overwatch Sistemi Yoktur Yoldaş da Hile Açarsanız %45 Şans İle Overwatch Düşersiniz Tabi Fazla Belli Ederseniz Rekabetçide İste Hile Açarsanız Belli Ederseniz Overwatch Banını Gene Yersiniz Boş Yere Ben Basit Eğlencede Ban Yedim Demeyin Kimseyi Kandıramazsınız![]()
kardeşim en başta biz sorumlu değiliz demişlerdi zatenBan Yedim Topluluk Sunucusun'da Teşekkürler Memory Ekip'i