Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADS Service
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
güzelde program kapanıyor ınsert bassamda menü gelmiyor

Rekabetci-Deathmatch-Gibi valvenin svlerinde oynarsanız hileyle vac yersiniz toplulukta açın

Üye
7 HİZMET YILI
abi bende şöyle bir şey oluyor diyorki approve succesfull don't close site and wait for second please when this popup closed everything done yazıyor ve ben bunu yarımsaat bekledim olmadı abi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu hileye VIP Hack demeleri çok gülünç olmuş :) çünkü VIP lik bir hack kesinlikle değil. XCSGO gibi güzel bir hileden,böylesine kötü bir hileye nasıl geçiş yapıyorlar anlamış değilim :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@onur4848 , vac net güncellenince bir çok özellik fix yedi, bilmediğin konular hakkında yorum yapma bence. İsteseler mevlana hack yaparlar döne döne herkesi indirirler, fakat dönmeye başladığın ilk saniye ban yersin. Bunu istiyorsan , hay hay :)

Üye
8 HİZMET YILI
hocam oyun dosyalarını değiştiriyormu dokunuyormu yoksa kendi yazdığınız hilemi

Üye
7 HİZMET YILI
xcsgo gibi aimbot özelliği olsa harika olurdu. Trigger bot tehlikeli olmasada olur fakat wh ve aimbot iki harika özellik yetiyor mümkünse bunu yapabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile optimizasyon sorunu yaşıyor sanırım. Panoramayı aktif ettiğim'de hile menüsü açılmıyor panorama kapalıyken açılıyor fakat wallhack sıkıntılı sürekli yanıp sönüyor ve çok yakınımda ki adamı dahi göremiyorum arada Glow esp'yi düzeltin lütfen.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile Şuanlık güzel çalışıyor ama wh bozuk gibi,gidip gelmesi - arada gözükmemesi - vurunca kabaca kare ekran çıkması güzel olmuyor.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben reklamları onaylıyorum yeşilde takılı kalıyor neden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...