Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - sByte Vip Csgo Hack
Bana yardım Edermisin lütfen MemoryUI Açıyorum Onayı Yapıyorum Hile Tam Açılıyo Ekrana Bişeyler Oluyo Sonrada Sistem Belirtilen yolu Bulamıyor Dio Helpme :,(
abi bende şöyle bir şey oluyor diyorki approve succesfull don't close site and wait for second please when this popup closed everything done yazıyor ve ben bunu yarımsaat bekledim olmadı abi
bu hileye VIP Hack demeleri çok gülünç olmuş çünkü VIP lik bir hack kesinlikle değil. XCSGO gibi güzel bir hileden,böylesine kötü bir hileye nasıl geçiş yapıyorlar anlamış değilim
@onur4848 , vac net güncellenince bir çok özellik fix yedi, bilmediğin konular hakkında yorum yapma bence. İsteseler mevlana hack yaparlar döne döne herkesi indirirler, fakat dönmeye başladığın ilk saniye ban yersin. Bunu istiyorsan , hay hay
xcsgo gibi aimbot özelliği olsa harika olurdu. Trigger bot tehlikeli olmasada olur fakat wh ve aimbot iki harika özellik yetiyor mümkünse bunu yapabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.
Hile optimizasyon sorunu yaşıyor sanırım. Panoramayı aktif ettiğim'de hile menüsü açılmıyor panorama kapalıyken açılıyor fakat wallhack sıkıntılı sürekli yanıp sönüyor ve çok yakınımda ki adamı dahi göremiyorum arada Glow esp'yi düzeltin lütfen.