Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sizin yapıcagınız hileye varya vac yedim lan aq simdi ban diceksin ki belli etmeseydin belli edip etmemkle bi alakası yok gotunuzden uydurmayın sokarım yapıcagın hileye

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anladım dostum bende ilk zaman sıkıntı çektim bu hilede sonradan trigger açmaktan vazgeçtim :D hem kullanmazsan aimin gelişiyor bir yerden sonra kasmıyorsun bidaha hilen olmadığı zamanda açlık çekmiyorsun
Arsızlara karsı kullanıyorum sen anladın benı :)

Üye
8 HİZMET YILI
plsss add set they cheat
i want silent aim
and wallhack and stick can you do that sir thank you

Üye
8 HİZMET YILI
La bi insanoğlu bile yardım etmicekmi bu kual olum bu ne hile çalışmıyo bende diyom

Üye
8 HİZMET YILI
bat they triger and wall not good
always off on off on they wallhacka and they triger not hit they enemy derectly please sir fix ty

E- Sporcu Orkun
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dün valve dalgayı verdi milletin eline :D

Üye
7 HİZMET YILI
I am new here I downloaded the inventory hack for wolftü but I dont know how to approve it can someone message me and teach me how its done
?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar an itibariyle paralı veya parasız hiçbir hile kullanmasını önermiyorum. Valve birşeyleri düzeltmeye başladı. Tamamen legit hacking üzerine oynadığım hesabım Valve Anti Cheat tarafından güvenli sunuculardan yasakladı. Bakın OverWatch'dan yese tamam diyeceğim. Bu banlanma işi ben oyundayken de olmadı. Toparlamak gerekirse hile açtığınız herhangi bir hesabınız varsa son günlerinin keyfini çıkarın.

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar an itibariyle paralı veya parasız hiçbir hile kullanmasını önermiyorum. Valve birşeyleri düzeltmeye başladı. Tamamen legit hacking üzerine oynadığım hesabım Valve Anti Cheat tarafından güvenli sunuculardan yasakladı. Bakın OverWatch'dan yese tamam diyeceğim. Bu banlanma işi ben oyundayken de olmadı. Toparlamak gerekirse hile açtığınız herhangi bir hesabınız varsa son günlerinin keyfini çıkarın.
VAC dan korksak hile mi açarız gardaş :D

Üye
8 HİZMET YILI
Her şeyi yapıyorum, load diyorum sonra kapanıyor MemoryUI oyunu açıyorum olmuyor İnsert, home çoğu tuşu denedim.
Panorama UI dan kaynaklımı acaba ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok Boş Yapanlar Var Vac Dalgasından Çoğu Hile Detected Oldu. Kullanıp Kullanmamak Kullanıcı Soumluluğundadır Aklı Başında Bir İnsan 98 Levellik Hesapta Hile Açmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...