Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
please start csgo first diyo bende
herşeyi düzgünce yaptım fakat hile açılmıyor
YARDIM !!!

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
meraba ben indirdim ama nasıl açılacağını bilmiyorum yardım edebilirmisiniz?:uwot:

saolun teşekkürler:mum:

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Öncelikle elinize sağlık yine güzel bir proje olmus... Bir ricam olacak Trigger çalışmıyor bir kontrol eder misiniz yani sabit durmak gerekıyor. ya da sabit duruncada gecikme oluyor ayarlarında gordum boyle ayarlanmıs anlıyorum ama ricam su triggeri CoreCheat projesınde ki gibi anlık yapabılır mısınız. Yani adamı gordugu gibi sıkmasını saglayabilir misiniz ? Gerçekten cok makbule geçer yaparsanız

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle elinize sağlık yine güzel bir proje olmus... Bir ricam olacak Trigger çalışmıyor bir kontrol eder misiniz yani sabit durmak gerekıyor. ya da sabit duruncada gecikme oluyor ayarlarında gordum boyle ayarlanmıs anlıyorum ama ricam su triggeri CoreCheat projesınde ki gibi anlık yapabılır mısınız. Yani adamı gordugu gibi sıkmasını saglayabilir misiniz ? Gerçekten cok makbule geçer yaparsanız
aynen dostum bende tam onu demiştim umarım yaparlar gecikme ayarı tabi olsun ama sanırım bu projedeki kod coredan baya farklıki alakaları yok

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ayarlarını çekip gösterimisin bi türlü aim i düzgün çalıştıramadım

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynen dostum bende tam onu demiştim umarım yaparlar gecikme ayarı tabi olsun ama sanırım bu projedeki kod coredan baya farklıki alakaları yok
Bunu yapabılıyorlarsa onuda yaparlar dostum. Keşke yapsalar görselerde yorumları ben mesajda attım Pikachu ya ama bilmiyorum dıscorddan da yazacagım bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...