Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
abi please start csgo diyo giriyorum inserte falanda basıyorum bişey olmuyor bunun hakkında bir bilginiz varmı ?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hile onay başarılı lütfen bu sayfayı kapatmayın ekranında kalıyor .s

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
8 HİZMET YILI
Hocam Cs Go açıyorum önce sonra loaderden hileyi yükle diyorum her zaman çalışan hile artık çalışmaz oldu yaptığın işlemleri anlatıyorum.
1-Cs Go'yu açtım
2-Loaderi çalıştırdım.
3-Loader'in içindeki CsGo bölümünde bulunan sByte Vıp hack deki yükle butonuna bastım
4-Veriler alınıyor Pencersi açıldı.
5-Cs go penceresine geçtim.
6-Loader yükledi fakat hiç bir hile arayüzü gelmedi "Insert" Tuşunada bastım fakat hiç bir şekilde hilenin arayüzü gelmiyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hocam Cs Go açıyorum önce sonra loaderden hileyi yükle diyorum her zaman çalışan hile artık çalışmaz oldu yaptığın işlemleri anlatıyorum.
1-Cs Go'yu açtım
2-Loaderi çalıştırdım.
3-Loader'in içindeki CsGo bölümünde bulunan sByte Vıp hack deki yükle butonuna bastım
4-Veriler alınıyor Pencersi açıldı.
5-Cs go penceresine geçtim.
6-Loader yükledi fakat hiç bir hile arayüzü gelmedi "Insert" Tuşunada bastım fakat hiç bir şekilde hilenin arayüzü gelmiyor.

Masaüstsüne geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
HİLE AÇANIN GELMİŞİNİ GEÇMİŞİNİ Bİ BİTMEDİNİZ LAN BİTMEDİNİZ SİZİN GİBİ HİLECİLERİN YÜZÜNDEN NE RANK ATLAYABİLİYORUZ NE MAÇ KAZANABİLİYORUZ OLAN SİZİN HESABINIZA VE KENDİNİZE VE AİLENiZE KÜFÜR GELİYOR HAKLIYIZ... VURAMIYO OLABİLİRSİN AMA HİLE AÇMANA GEREK YOK BU KODUMUN RUSLARI TAM Bİ PİÇ REPORTLUYORUM BAN YİYO VALVE VURGUN YAPIYOR MİLLET UYANMADI VALVE SİZİN GİBİ KERİZLERİN HİLE AÇMASINI BEKLİYOR
hile forumuna gelip bunları yazmanda ayrı kafa

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sadece hile forumu değil burası - Adama da katılıyorum.Rekabetçi de hile açmayın gerisi umrumda değil.
sitenin ismine bakınca ne forumu olduğu gayet açık belki farklı konular için ayrı konu odaları olabilir ama amaç belli - basit eğlence de hile kullanmanın mantığı ne?

Üye
8 HİZMET YILI
meraba ben hilenizi kullanıyodum sıkıntısız son zamanlarda hileyi açarker windos gezgini hatası var neden 2 hiledede oluyo bu bide sadece cs go nun hilesinde oluyo başka rules vesayre hiçbirinde olmuyo bu sıkıntı sade cs go hilesinde

Son düzenleme:
HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
sitenin ismine bakınca ne forumu olduğu gayet açık belki farklı konular için ayrı konu odaları olabilir ama amaç belli - basit eğlence de hile kullanmanın mantığı ne?
İlk olarak bu söylediğine yöneticiler bile karşı amaç hile değil topluluk oluşturmak.Basit eğlence de tatmin et kendini rekabetçi de hakkınla oyn.

ya olm indirme linkini bulamadım nerde tarif edermisin

site anasayfasın da sağda "memoryui loader" var.onu indir hileler orda toplu halde var.

vac ban yi̇yenleri̇n akli başina gelmi̇şti̇r umarim..hesabiniz çöp emeği̇ni̇ze yazik...

pikachu7 & rexy si̇z şu hi̇le yapmasini birakin mi̇leti̇n hem hakkini yi̇yorsunuz valve yakinda si̇zede vurgun yapacak aklinizi başiniza alin ..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İlk olarak bu söylediğine yöneticiler bile karşı amaç hile değil topluluk oluşturmak.Basit eğlence de tatmin et kendini rekabetçi de hakkınla oyn.
pek tartışmak istemem ama kendini tatmin etmek isteyen gidip botlarda da hile açıp tatmin edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...