Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bi yardım edin menüyü açıyorum ayarlıyorum oyuna girince fare çalışmıyo tıklayınca masaüstüne atıyo

Üye
8 HİZMET YILI
Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı
arkadaşlar az önce macta karşı takımda hile vardı 1-2 tane 14-12 mac öndelerdi birden beni oyun kickledi daha önce ceza almış kişilere izin verdiginiz için sunucudan atıldınızmı ne öyle birşey dedi oyunu reke tekrar baglanamadım sunucudan yasaklandınız dedi oyunu kapatıp actım
karşıma Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı diye bir uyarı geldi süre flanda yazmıyor genel bekleme diyor konu ile ilgili bilgisi olan yardım edebilirmi

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı
arkadaşlar az önce macta karşı takımda hile vardı 1-2 tane 14-12 mac öndelerdi birden beni oyun kickledi daha önce ceza almış kişilere izin verdiginiz için sunucudan atıldınızmı ne öyle birşey dedi oyunu reke tekrar baglanamadım sunucudan yasaklandınız dedi oyunu kapatıp actım
karşıma Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu - Oldukça Hatalı diye bir uyarı geldi süre flanda yazmıyor genel bekleme diyor konu ile ilgili bilgisi olan yardım edebilirmi
Geçmiş olsun kardeşim ban yemişsin kaldırılmaz ban

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
MemoryUI açılmıyor bende acil yardım

Üye
7 HİZMET YILI
beyler kolay gelsin bişey soracagım ben hileyi 20 gün önce kullanıyodum sorun yoktu hala çalışıyormu ? birde bu memoryUI de bi hile daha var onu önerirmisinlz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...