Kapı duvar izleyip adamınn dibine kadar gelip shıft basıp adamın uzerıne aim koyduysan ve vurduysan ki eminim bunların hepsini ya da birini yaptın ve overwatch kıcına tekmeyi vurdu... Hile kullanan herkes elbet bir gün ban yer boşa yormayın güzel kafanızı yok 25 tl bosa gitti yok 9238492349824 tl bosa gitti yapmayın. Emek hırsızlıgı yapıp 25 tl bosa gitti demek nedir ya şaka mısınız siz awqbeyler sakın indirmeyin istesenizde istemesenizde ban yiyorsunuz genel bekleme süresi yedim ben valla sonusuza dek oynuyamıcam 25 tl çöpe gitti diyebilirim (hile çalışıyor çok güzel olmuş bide ban yemeyeğdim daha güzel olacaktı ban yerseniz site sorumlu değildir diyor bence yüklemeyin 25 tl çöpe gider.)![]()
Chrome acılır acılmaz kapatabılırsın acılmasını beklemene gerek yok. Onayı yaptıktan sonra veri alınıyor derken ki acılan sekmeden bahsedıyorum.Paket program kendini kapattıgında (Memory UI) hile otomatik olarak acılıyor zaten.hile çok basit açılıyorda
onay sistemini her şeyi geçtim yükle dedikten sonra chormda sekme açıyor sonrasında uygulamayı kapatıyor ?
Reklama tıklayardım edermisiniz, uygulamada GİRİŞ BAŞARILI , ONAY BEKLENİYOR yazıyor ne yapmam gerek?
Eksik program vardır.Açıklamadakileri yükleyok aga kim kullanabilecek bu hileyi ikiside atıyor kapanıyor çalışmıyor
Wallhack çalışıyor,gidip gelmesini diyorsan sanırım belli etmemek için yapmışlar.yeni hile ekleyin wall hack deissin
Önce oyunu aç sonra loaderden başlat.hileyi oyuna gırınce mı acıcaz yoksa oyuna girmeden mi