Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
beyler hile çok basit açılıyor ama eski hileyi özledim rankchanger fln ama bu da idare eder.
güzel olmuş elinize sağlık .
şu aim ayarlarını bi yapamadım hertürlü sol tık a basılı tuttuğumda kayıyor bende aim siz oynuyorum legit ayar yaptığımda da öyle

Üye
8 HİZMET YILI
hile çok basit açılıyorda
onay sistemini her şeyi geçtim yükle dedikten sonra chormda sekme açıyor sonrasında uygulamayı kapatıyor ?

Üye
8 HİZMET YILI
ya bunu neden uygulamayla yaptınız önceden daha basit di şimdi zor oyun bekleniyor da kalıyo insert e basmamda fayda etmiyor

cevap verecek bi allahın kulu var ise sevinirim özellikle konuyu bilen

Üye
7 HİZMET YILI
Giriş bekleniyor diyor ama reklam onayınıda veriyorum öyle kalıyor yardımcı olabilir misiniz?

Üye
7 HİZMET YILI
Pikachu7 abi reklam onayı verdim tekrar load dedim site açıldı veriler alınıyor dedi kapandı napıcam anlatırmısın lütfen

Üye
7 HİZMET YILI
tbe cheat çalışmıyo csgo da çalışıyoda hileyi açınca ekrana basılmıyo

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
beyler sakın indirmeyin istesenizde istemesenizde ban yiyorsunuz genel bekleme süresi yedim ben valla sonusuza dek oynuyamıcam 25 tl çöpe gitti diyebilirim (hile çalışıyor çok güzel olmuş bide ban yemeyeğdim daha güzel olacaktı ban yerseniz site sorumlu değildir diyor bence yüklemeyin 25 tl çöpe gider.) :(

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
beyler sakın indirmeyin istesenizde istemesenizde ban yiyorsunuz genel bekleme süresi yedim ben valla sonusuza dek oynuyamıcam 25 tl çöpe gitti diyebilirim (hile çalışıyor çok güzel olmuş bide ban yemeyeğdim daha güzel olacaktı ban yerseniz site sorumlu değildir diyor bence yüklemeyin 25 tl çöpe gider.) :(
Kapı duvar izleyip adamınn dibine kadar gelip shıft basıp adamın uzerıne aim koyduysan ve vurduysan ki eminim bunların hepsini ya da birini yaptın ve overwatch kıcına tekmeyi vurdu... Hile kullanan herkes elbet bir gün ban yer boşa yormayın güzel kafanızı yok 25 tl bosa gitti yok 9238492349824 tl bosa gitti yapmayın. Emek hırsızlıgı yapıp 25 tl bosa gitti demek nedir ya şaka mısınız siz awq

hile çok basit açılıyorda
onay sistemini her şeyi geçtim yükle dedikten sonra chormda sekme açıyor sonrasında uygulamayı kapatıyor ?
Chrome acılır acılmaz kapatabılırsın acılmasını beklemene gerek yok. Onayı yaptıktan sonra veri alınıyor derken ki acılan sekmeden bahsedıyorum.Paket program kendini kapattıgında (Memory UI) hile otomatik olarak acılıyor zaten.

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Oyunum açık, Ui açık, yükleye basıyorum, biraz bekliyorum hile karşıma geliyor. Ancak wallhack ya da trigger'ı botu çalıştıramıyorum.. Yani basıyorum tik falan açık ama bir etki etmiyor..

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
yok aga kim kullanabilecek bu hileyi ikiside atıyor kapanıyor çalışmıyor
Eksik program vardır.Açıklamadakileri yükle

yeni hile ekleyin wall hack deissin
Wallhack çalışıyor,gidip gelmesini diyorsan sanırım belli etmemek için yapmışlar.

hileyi oyuna gırınce mı acıcaz yoksa oyuna girmeden mi
Önce oyunu aç sonra loaderden başlat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...