Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - sByte Vip Csgo Hack
CPU kullanımı artmıs FPS düşüyor fakat benım için problem değil ama @cylops un güzel bir sözü var hala aklımda. ''Ne kadar az özellik o kadar az VAC riski'' Yani şu yeni gelen triggerin anlık tepki olayı eski sürümde olsa on numara olurdu. Elinize sağlık
Lütfen eski sürümü tekrar paylaşın. Her kesime hitap etmesi açısından faydalı olacaktır. Bilgisayarım çok kasıyor, aynı dertten müzdarip çok kişi vardır eminim bu hileyle oyun oynanmıcak derecede kasıyor eskisi harikaydı
ben hilyi açamıyorum cs go hilesi en baştekine tılıyorum onaylıyorum her şeyin yapıyorum en son veriler alınıyo dio alıyo ama hile açılmıyor 2 de hile açılıyo ama hile den başka hiç biyere tılayamıyorum bana yardım ede bilirmisiniz
arkadaşlar şöyle bir uyarı alıyorum ve proğram kapanıyor uyarı şu : dosya başka bir işlem tarafından kullanıldığından bu işlem dosyaya erişemiyor. bu konuda yardım edermisiniz.
arkadaşlar hangi hileyi açsam böyle bir hata veriyor daha şimdi oldu böyle hata ve proğram kompile kapanıyor