Einherjar_ Senmisin reis yaYorumum silinmiş silinmeseydı bayağı yararlıydı benceBu arada Discord hesabını aman diyeyim paylaşmayın Ban sebebiymiş geç öğrendim
![]()
peki nasil aktif ediyorum hileyi aciyorum ama fetching data dedikten sonnra hic bir sey olmuyorOLD U ÇALIŞIYOR VAC RİSKİ YOK DA BU ÇALIŞMIYOR AMK
EvetEinherjar_ Senmisin reis ya
Oyunu aç önce.Sonra hileyi aç ve oldu yükle.Yüklendikten sonra oyunu alt taba al.Ordan wallhacki aktif et.peki nasil aktif ediyorum hileyi aciyorum ama fetching data dedikten sonnra hic bir sey olmuyor
Ama hic bir sey gelmiyor ki inject ettikten sorna?Oyunu aç önce.Sonra hileyi aç ve oldu yükle.Yüklendikten sonra oyunu alt taba al.Ordan wallhacki aktif et.
İlk önce oyunu açıcaksın.Sonra hileyi.Ama hic bir sey gelmiyor ki inject ettikten sorna?
öyle yaptim zaten ama hiç bir sey gelmiyorİlk önce oyunu açıcaksın.Sonra hileyi.
trigger nasıl çalışıyor ben acınca oyun kapanıyorOldu aktif ediyorum eski sbyte inject oluyor. Sadece wallhack ve trigger var
Nasil ya? ben açinca old'u inject oluyor fakat hiçbir sey gelmiyor önüme?Oldu aktif ediyorum eski sbyte inject oluyor. Sadece wallhack ve trigger var