Üye
yok bazıları yazmış 4 gün felan diye xcsgo revamped ban atıyormu normal olarak@connercrayz belli edersen haliyle yersin)
yok bazıları yazmış 4 gün felan diye xcsgo revamped ban atıyormu normal olarak@connercrayz belli edersen haliyle yersin)
yani xcsgo revamped kullanırsam ow yakalanmadan rahat oynarım değilmi@connercrayz şöyle tarif edeyim ben sByte old hack kullanıyordum nova 4'te baya abarttım anca o zaman banlandım özete gelecek olursak normalde direk ban olayı yoktur abartılınca report atıyorlar ondan sonra güme gidiyor hesap
Hocam dediğim gibi hiç bir hilenin garantisi yoktur kullanımıza bağlı birşeyyani xcsgo revamped kullanırsam ow yakalanmadan rahat oynarım değilmi
Hayır kardesim ben kullandım hic vac ban yemedimVac Yiye Biliyomuyuz
Çok fazlamı ayar degiştiriyorsun hilede.arkadaşlar ben xcs:gorevamped kullanıyorum hileyi açtıktan 30 dk sonra filan oyun donup oyundan atıyor sorun nedir ?
hayır aga sadece düşma esp ile iskelet varÇok fazlamı ayar degiştiriyorsun hilede.
Vac ban yemezsin ama ow düşersen yersin belli etmemeye çalışban yer miyiz belli etmesek bile oto ban atar mı vac ?
Nasıl görmüyor? Loader aç onayı yap cs go ana menüde hileyi aç Veriler alınıyor dedikten sonra siteye atıcak biraz bekle hile aktif.Benim csgo yu görmüyor bi el atsanız
Üstüne tıklayıp tuşu belirleyebilirsiniz.Pikachu bey aimbot nasıl açılıyor bi el atsan?