Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi yükle dediğimde hile açılıyora ama çalışmıyor 1.1 sürüm
0.1 sürümdede yükle diyorum program kapanıyor
YARDIM

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ilk olarak oyuna gır hılenı actıktan sonra bı maca gır orda elındekı sılahı soldan sec sonra altındakınede aynı sekılde sılahını sec ve en alttakını de all yapıp ımportla sonra trıgger bot ısretle ayarlarını sen kendıne gore yapmalısın ve tus atamayı ayarla kendıne gore ardından adamlar karsı karsıya geldınde bas bende bazen calısmıyor sende calısır ben awp de kullanıyordum cok serı keskın atıslar ıcın aım pustugun zaman ozellıkle cok ıyı oluyor
Adam karşıma gelince atadığım tusa basılı mı tutucam yoksa maç başladığında 1 kere basınca mı oluyor bu arada ordaki Before-Delay , After-Delay kısımlarını nasıl yapmamı tavsiye edersin

Üye
8 HİZMET YILI
whyy this
43823190_1996724040588207_2031725251351543808_n.png

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
csgo güncelleme geldi şuan oyunda çalışmıyor hile ne zamana düzeltilir?

Üye
8 HİZMET YILI
Wow thanks mate, this is so much better than csgo revamped where I got vac ban HAHAHAHA!

Üye
8 HİZMET YILI
sybte Vip hack old wont work pls, Update thats the only thing im using

Üye
8 HİZMET YILI

merhaba ilk önce benım loaderı ındırdıkden sonra otomatık chorme dan sıteler açılıyorr sonra ismi olmayan bir uygulama görev yöneticisine geliyor ve cpu mu yiyor yaklaşık %50 cpu mu falan bu neden boyle ındırmeye korkuyorum 5 defadır format attım ve bunun yuzunden sımdı ındırseemmı temızlendımı ?? cevapp verisien sevinirim <3

güzel

ovv

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bende açılmıyor old ve yeni versiyonu

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Adam karşıma gelince atadığım tusa basılı mı tutucam yoksa maç başladığında 1 kere basınca mı oluyor bu arada ordaki Before-Delay , After-Delay kısımlarını nasıl yapmamı tavsiye edersin

hacım ılk olarak tuşunu atamadan önce trıgger botu aktıflestır yani tikle ardından before delay after delay tepkime sureleri ben ilkini10 ustu dığerınıde 15 20 civarı kullanıyordum Rcs tarafına gelecek olursak hepsi full deyken smooth ise 35 60 arası yaptırabilirsin ben ayarların bir kısmının ne olduğunu bilmiyordum basta böyle yaptım öyle oynadım hep :) İyi oyunlar ama her zaman kullanma OW müfettişleri artık ogrendıler trıgger botun ne oldugunu :) son olarak tusa basarak kullanıyorsun basmadığın zaman açılmıyor. ama bazen bug gıbı bıse oluyor kendılıgınden tusa basmadan sıkıyor onu pek çözemedim iyi oyunlar :)

Çalıştıramadımm

Nasıl bir sorun yaşıyorsun ?

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Açılmıyor ikiside veriler alınıyorda kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...