Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Don't play with this cheat u get vac from side sv got the vac yesterday

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
çalışıyor mu hile giricem şimdi 1 gündür girmedim hileyle vac yemeyiz inşallah

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aynen ya oyun yasaklaması atıyor bune ya güncelleme mi geliyor korumamı geliryor bir sey yapılsın

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
teşekkür ederim vac icin cok sagolun
steamcommunity.com/errorveriyomaq/ vallaha sagol cok yardimin dokundu suan vac yedim harika envanter de rip senin hakkin odenmez

ez kurbane kune reş
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bende kullanıyorum vac yemedim ilk 10 maçı attım hileyle yaklaşık 50 saate yakın oynadım. sonunda keleşe attı ama hala ban yemedim. siz cünüpsünüz herhalde ?

Bu arada hilede tek sevmediğim şey wallhack kısmı. wallhackte ben ignor-z miydi öyle birşeydi. adamlar duvarın arkasında farklı renk görüş alanında farklı renk. öyle bir ayar yok veya ben bulamadım. tek sorun o.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
teşekkür ederim :)

wac ban yedim :))

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    319.9 KB · Görüntüleme: 72
Üye
7 HİZMET YILI
beyler şunu diyeyim çoğu kişi (4-5 tane arkadaşım) V.A.C yemiş ama ben dediğim gibi 50 saat nerdeyse bu hileyle oynadım V.A.C yemedim. bence şu sıralar bu hileyi kullanmayı bırakın. en azından ne bileyim 1.02v çıkana kadar felan.
ayrıca hileyi yapan kişilere sesleniyorum allah rızası için hileye anlaşılabilir bir arayüz yapın. WALLHACK kısmından birşey anlamıyorum. çok basit beyler. ignor-z olsun (allah rızası için ignor-z olsun). adamlar duvar arkasındayken kırmızı görüş alanımızdayken yeşil olsun. bu kadar abi siz abartmışsınız wallhack kısmını. birşey anlamadım.

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler bu aim kısmının ayarını nasıl yapıyoruz kısaca anlatıcak varmı lütfen ??

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
sbyte vip hack old çalışmıyor. arayüz açılıyor ama oyuna girince hile gg. düzeltilirmi? çünkü üstteki hile çok kötü anlaşılır değil bir türlü yapamadım wallhack işlemiyor adamları duvarın arkasından göremiyorum. vip old hack güzeldi ama bugun çalışmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...