Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Vac atmayan bir hiledir.

Arkadaşlar ben bunun ayarını tam olarak yapamadım video çekebilecek lan varmı dır acaba

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çalışmıyor linke giriyorum sayfa bulunamadı diyor

Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hileyi kullanmaktayım gayet başarılı ve şuana kadar hiçbir ban vs söz konusu olmamıştır biraz da ban yeme durumu size bağlı belli etmez ona göre oynarsanız bence hiçbir sıkıntı çıkmayacaktır (örn:7+1 kulaklıkla ses kastım/kasıyorum diyebilirsiniz)

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum global oldum ban yemek veya yememek sizin elinizde

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardesim hilen icin sagol eline emegine saglık cilft keles den globale kadar 150 macta legit bir sekilde kastim ve ban yemedim eyvallah

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ya ben bu sbyte'ı bi türlü çözemedim menüsü karmaşık gibi geliyor bana banana'yı dağa çok tercih ediyorum şuan pasif tabi sevmesemde hile için zahmet edip uğraştığın için teşekkürler ellerine sağlık +

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Belli etmediğim sürece vac yermiyim?
Bunu belli etmek olarak düşünme. Tam aksine standart performansını göstericeksin her oyuncu gibi ancak bombaları kendine avantaj olarak kullanmasını iyi biliceksin. Adamları duvardan görüyorsun gerekli pozisyonu al direk. Birden birede çok sağlam oynadım yeter diyip performans düşürürmeyede kalkışma. Avantaj olarak gör ve ona göre kullan.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bunu belli etmek olarak düşünme. Tam aksine standart performansını göstericeksin her oyuncu gibi ancak bombaları kendine avantaj olarak kullanmasını iyi biliceksin. Adamları duvardan görüyorsun gerekli pozisyonu al direk. Birden birede çok sağlam oynadım yeter diyip performans düşürürmeyede kalkışma. Avantaj olarak gör ve ona göre kullan.
Peki vac?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...