Onaylı Üye
Veriler alınıyorda kalıyor yardım edin
hilesiz girmen yeterArkadaşlar ben bu hileyi 1 kereliğine kullandım.
Karşıma hile geldiği için vs vs onları anlatmıyacağım.
Yardım edermisiniz sadece .exe dosyasını silsem yeniden oynasam vac yiyebilirmiyim. veya bilgisayarımdan neyleri silmem gerek.
vac yemek istemiyorum ve hilesiz bir şekilde oynmaka istiyorum.
ne yapıcağım:.?
hilesiz girmen yeter
hic girmedim bence girme 1 kaç gün beklePRIME OLUPTA GIRDIN MI HILEYI ACICAM DA BAN YERMIYIM
niyehic girmedim bence girme 1 kaç gün bekle
Biraz bekledikten sonra geliyor csyi aç sonra hileyi aç biraz bekle 1 dk falan menü gelecek masaüstüneloader den hileyi açıyorum veriler alınıyor diyip sitede kalıyor başka birşey yok
Steam viper diye bir şey var sitede güncel. Onu kullan, csgoyu silersen internetine zarar edersin tekrar yüklersinArkadaşlar ben bu hileyi 1 kereliğine kullandım.
Karşıma hile geldiği için vs vs onları anlatmıyacağım.
Yardım edermisiniz sadece .exe dosyasını silsem yeniden oynasam vac yiyebilirmiyim. veya bilgisayarımdan neyleri silmem gerek.
vac yemek istemiyorum ve hilesiz bir şekilde oynmaka istiyorum.
ne yapıcağım:.?
1) MemoryUI indir.bir kişi şunun videosunu yapsın yoksa hiç kimse oynayamaz!
bencede eski sistem güzeldi yine neden değiştirildi :S çok karışık her silah için tek tek ayar yapmak cok zor karışık çalışıp çalışmadığı belli değilbir kişi şunun videosunu yapsın yoksa hiç kimse oynayamaz!
Hak veriyorum, katılıyorumşu hileyi düzgün kullanmayıp ban yiyorum diyorsunuz yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum ranked vs giriyorum hala vac yemedim
alakası yok aimi kökleyip oynarsan yersin hiç bir şekilde vac sıkıntısı yok hileninYa hile detected en fazla 24 saat dayanıyor günlük güncellenmedikçe kullanmayın