Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeni sistemi anlatıcak biri yokmu eski sistem güzeldi yeni sistemi çözemedim her silah için ayrı ayrı ayar yapmak mı gerekiyor admin bir açıklama yaparmısın çok karışık çözemeyen çoknkişi var ???

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ya arkadaşlar birisi bunu nasıl kullanacağımız konusunda bi yardım edebilirmi lütfen ya

Reverser
Ödüller
13
8 HİZMET YILI
Updated
- New signature
- Optimized Skin Changer (Auto Apply can still cause lags)
- Updated some patterns
- Minor changes

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar allah rızası için cevap verin bu yazdığıma Ben yeni bir steam hesabı açıp free csgo'yu açıp Bu Genel hile menüsü olan memory hack'tan csgoyu seçtim hileyi açtım oynadım diğer main yani orjinal hesabıma geçtim şuan Exe masaüstünde ben 1-2 maça girdim main hesabımla bir sorun teşkili vac dosya taraması vs yapıp main hesabımı etkiler mi ? Not: 4,000'lık envanter var

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
wall hack yok Sanırım . Teşekkürler
Visual kısmında var wallhack.

Arkadaşlar allah rızası için cevap verin bu yazdığıma Ben yeni bir steam hesabı açıp free csgo'yu açıp Bu Genel hile menüsü olan memory hack'tan csgoyu seçtim hileyi açtım oynadım diğer main yani orjinal hesabıma geçtim şuan Exe masaüstünde ben 1-2 maça girdim main hesabımla bir sorun teşkili vac dosya taraması vs yapıp main hesabımı etkiler mi ? Not: 4,000'lık envanter var
SİTEDEKİ Steam Viper i kullan bunu söyledim şimdi bana o 4000lik envanterden 10luğunu ver ydjskdja

Tamirci
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aim nasıl çalışıyor mantığını anlamadım yardımcı olursanız sevinirim birde skin hilesini denediğimde bıçakta olmadı.

Beyler şu menüyü kapatamıyorum cs go oynarken yardım edermisiniz ? insert falan basınca hepten kapanıyor launch yeri geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Adam öldürdüğüm zaman oyun ping varmış gibi takılıyor ama fps düşüşü olmuyor . Yardımınızı bekliyorum

Üye
7 HİZMET YILI
ayarları anlamadım bana aim visuals ayarlarını atabilirmisiniz ve ben bu hileyi açınca sniperla zoom açınca yakınlaştırıyo ama gerçek sniper gibi olmuyo

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
elinize sağlık efsane olmuş halâ çözmeye çalışıyorum programı ?
bir kaç bug oluyo sanki hilede ama np

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Nasıl yapamıyorsunuz anlamıyorum gayet düzgün çalışıyor.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende açılmıyor error diyor not defterinde yazıyo sacma sapan yazılar yardım ya pls

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şunun düzgün bir aim ayarını paylaşıcak arkadaş var mı rage ve legit olarak ?

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşım sbyte iyi sewapda iyi kulanırken dikkat ed dostum hwd ban atıyolar oda format dışında açılmıyo yani dikkatli ol

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
son güncellemeden sonra sıkıntı cıkmaz degil mi sadece ow ban yeriz yersek vac yemeyiz yani

Üye
7 HİZMET YILI
Ya Reyiz Şunu Mükemmel Bir Şey Yapsana Aim Hack Wall Hack RageBot SkinChanger Misc Her Şey Olsun Ama Zaten Ücretsiz Oldu Rank Kasiyim Diyorum Sürekli Mevlana Sürekli Mevlana Yeter Artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...