Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
beyler herşeyi adminlerden beklemeyin adamlar en zor olanını yaptı sizde bir zahmet ayarları deneye deneye öğrenin mesela bende aim yok savunmacısıydım ama aim'i yaptım şuan çoğunlukla kullanıyorum keza skin'i aynı şekilde radar zaten mükemmel emeğe saygı fazlasıyla teşekkürler...

Üye
8 HİZMET YILI
RTP3XhGIsKA.jpg

Üye
7 HİZMET YILI
Bu Hile Oyun Dosyalarınamı İnjekte Oluyor ?? OW ye düşersek ban yermiyiz İnjekte oluyorsa ( BELLİ ETMEDEN OYNUYORUM )

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu 8 9 ay önceki xcsgo modu iyiydi siyah ekranda açılan ne güzel isteyen 1 veya 2 seçiyorduk isteyen istediğine giriyordu o mod gelmeyecek herhalde artık

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
herşey güzel hoşta kardeşim nasil kullanacağiz biz bunu işin orası muallak bi anlatirsanız sevinirm

En Mucizevi Yorum
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Türkçe Olmadıgı İçin Hiçbirşey Anlamadım Wallhack Açamadım V.s Acil Yardım

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
MErhaba Cs go Hackını Kullanıyorum Ama Program Açılıyor Cs Go yüKLE diyorum hileye memoryhackerse yönlendiriyor ve program kapanıyo lütfen bir yardımcı olursanız sevinirim hep oluyor bu reklam hatasımı diye reklamlara tıklıyorum olmuyor durumumda onaylandı yazıyor bir yardımcı olurmusunz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...