Trigger in ne olduğunu biliyor musun ?beyler hile de triger kendi ateş ediyo ben ateş edince felan kitlense bunun bi ayarı yokmu
dostum bir çözümü yok sadece biraz pc ile alakalı yada görev yöneticisini aç gereksiz çalışan programları devre dışı bırak hiç yoktan cpu yüzdeliğini düşürürsün yada ne bileyim discordu devre dışı bırak torrenti yada açtıysan müziği kapat bu tür şeyleri en kötü oyun ayarlarını düşürbeyler ben bu hileyle oynuyorum fakat bazen oyun takıla takıla gidiyor herkes hangi silahla kill aldıysam o an o oyun takılıyor bende o silahı yere atmak zorunda kalıyorum bi çözümü varmı
çalışıyor..son gelen vac güncellemesinden sonra hile hala çalışıyor mu ?
hocam belli etmeden oynuyorsan OW'a düşmezsin merak etme düşersende anlarlarsa kurtuluş yokBu Hile Oyun Dosyalarınamı İnjekte Oluyor ?? OW ye düşersek ban yermiyiz İnjekte oluyorsa ( BELLİ ETMEDEN OYNUYORUM )
Trigger'in ayarları var tuşa atayabiliyorsun benimki LShift te. Shifte basılı tutup nişanı adamın üzerine tutunca kendisi sıkıyor yeteri kadar öldükten sonra duruyor sıkması. Mermi bu devirde pahalı reyizbeyler hile de triger kendi ateş ediyo ben ateş edince felan kitlense bunun bi ayarı yokmu
Senin bilgisayarınla kaynaklı olabilir düşük sistemse veya ping çıkmışsa senin elinde sağlayıcına arayıp sövmekbeyler ben bu hileyle oynuyorum fakat bazen oyun takıla takıla gidiyor herkes hangi silahla kill aldıysam o an o oyun takılıyor bende o silahı yere atmak zorunda kalıyorum bi çözümü varmı
Kasma sorunu oluyorsa kullanma zaten vac riski fazla skinde; karşıdakiler göremiyor zaten pek işe yarayacağını sanmam.skin hilesi leş mk donmadan geçilmiyor
Csgo yu açman lazım o yazılar bitince launcher gelecek.beyler nasıl yapcaz yov searching cs go proces diyir
evet undetected.kardeş şuan undetected mi? tarih: 23.12.2018