Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
yok yok
Anladığım kadarıyla geç açıldığı için fazla açmaya çalışmışsın o da hata vermiş. Çalışan Görevlerden işlemlerde varsa hile onu sonlandır tekrar aç csgoyu yönetici olarak çalıştırmana gerek yok
anti chat açık kalmışta ondan açılmıyomuş eyw

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Trigger'in ayarları var tuşa atayabiliyorsun benimki LShift te. Shifte basılı tutup nişanı adamın üzerine tutunca kendisi sıkıyor yeteri kadar öldükten sonra duruyor sıkması. Mermi bu devirde pahalı reyiz :D

Senin bilgisayarınla kaynaklı olabilir düşük sistemse veya ping çıkmışsa senin elinde sağlayıcına arayıp sövmek

Kasma sorunu oluyorsa kullanma zaten vac riski fazla skinde; karşıdakiler göremiyor zaten pek işe yarayacağını sanmam.

Csgo yu açman lazım o yazılar bitince launcher gelecek.

evet undetected.

|||||
ŞİMDİ POST kasmış mıyım adminciğim
knk bi sorum var şu aim ayarlarını atar mısın ideal olanı delay melay anlamıyorumda :)

1881-193∞
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
knk bi sorum var şu aim ayarlarını atar mısın ideal olanı delay melay anlamıyorumda :)
Aim ben de kullanmıyorum kusura bakma lütfen :/ genelde topluluk serverlerinde oynadığım için sadece gerektiği zaman trigger :) trigger+esp bana yetiyor hatta fps düşecekken esp yi kapatıp oynuyorum.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
win defender virüs var diyo cidden var mıdır . Hem de ciddi hemen kaldırılmasını öneriyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler sizin kullandığınız ve en çok hoşunuza giden wallhack ayarları neler bi ss atarsanız sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
beyler işaretledigim şeyler ne işe yarıyor biraz anlatırmısınız (özelden yazabılırsınız) bu arada kim yaptıysa eline emegine saglık çok guzel olmus bu cfg olayı nedir onuda anlatırsanız teşekkür ederim
bu arada skin changer oyunu acayıp kastırıyor benım bıcak felan cok sonradan gelıyor menu turkce olsaymıs olurmus ama yınede elıne emegıne saglık

Ekli dosyalar

• 543346.JPG
    543346.JPG
    50.5 KB · Görüntüleme: 82
  • 21321312.JPG
    21321312.JPG
    44.7 KB · Görüntüleme: 76
  • Ekran Alıntısı213113231.JPG
    Ekran Alıntısı213113231.JPG
    46.1 KB · Görüntüleme: 75
  • 2211.JPG
    2211.JPG
    32.5 KB · Görüntüleme: 68
Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
Şey merhaba ben skin changer ı çalıştıramadım çok kötü şekilde çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şu aimbot olayını nasıl yapıyoruz admin sadece walllhack bunnyhop kullanabiliyorum düzgün aimbot kilitlenmiyor adama ayarı flan yok nası yapcaz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...