Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
C# da bsp parsing koduna static props hesaplamalarını eklemem gerekiyor . Tüm mdl dosyalarını ayrıştırıyorum ama hesaplamalar hakkında pek bilgiye sahip değilim . Bana yardım edebilirmisiniz ? Anlayanlar cevaplasın lütfen ...

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ip degiştirme programları kullanın bunu ve başka hile kullanırken cünkü ıp nize kalıntı kalır ve steam wiper kullanın o cs de ki kırıntıları siler ip de pc ip nizi degiştiri
Post automatically merged:

öy knk o lanet bi şey biliyorum ben gittim acıklamayı okudum ıp degiştirici programlar kulllan her 2 satte 1 ıp degiş ve steam wiper kullan
Post automatically merged:

ve bi de beleşte dene knk ben deneyecem
steam wiperi neredeyse çıktığından beri kullanıyorum yine de vac atıyor kesin çözüm polyloader

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Oyuna girince arada sırada oyun bir anda kapanıyor bunun sebebi nedir acaba? ve skin changer kullandığım zaman da oyun kapanıyor. Şimdiden teşekkürler...

Üye
7 HİZMET YILI
abi benimki oyundan atıyor mesela haritayı açtım ya oyuna başladım hemen ekran donuyor cs go kapanıyor yani atıyor

Üye
7 HİZMET YILI
hile 3.0 da 1.el atmıyo 2.el atıyo donuyo neden oluyo doosya sıkıntısımı söylesin biri

Üye
7 HİZMET YILI
oyundan atıp duruyor hileyi açtığım anda fixlendimi? yeni hile yapın bari ya hileyi açmayınca atmıyor oyundan

Üye
7 HİZMET YILI
1oyunda iken hileyi hangi tuşla arka plan a atıyoruz

2. Anlatım videosu gelse iyi olur

Üye
7 HİZMET YILI
If Im Inject I do not Know Why The Game Crashed Wtf Plz If You Have Fix Tell MY plz

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
bakın zaten bu riski almadan siz sorumlusunuz ip ban ip degiştererek 2saate 1 steam wiper ile temizleme yapın ve güvenlik koruma progaramınız calıştırın hileye dair hiç bir şey kalamsın + flash varsa ona atın hilenizi ve hileyi acar acmaz flash cekin

Üye
7 HİZMET YILI
İkinci hesabımda vac yersem birinci hesabımda da vac yer miyim ?

Not: İki hesabın da mailleri farklı telefon numaralarıda farklı hiçbir bağlantıları yok

@Pikachu7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...