Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
bana özelden mesaj atar mısın seninle oyun atmak istiyorum reis bu hileyi kullanıyorsan amatörüm açıkcası bu hile konusunda bana incelikleri yapmam gereken yapmamam gerekenleri gösterirsen çok mutlu etmiş olursun beni teşekkürler şimdiden... nick name bekliyorum özelden
Kardeşim önceden hileden vac yediğimden pcde log kayıtları kalmış bu heabıda banladı yeni hesap açmam gerek.

Artifice
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ne kadar legit oynarsanız oynayın unutmayın ki bu free hack'tir. Legit ayarda oynamama ragmen ban yemiş bulunmaktayım. Hesabım premium ayrıca. (kullanmadan önce 2 kez düşünün)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    189.9 KB · Görüntüleme: 116
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende aim çalışmıyor nasıl çalıştıracağım
Kanka ayarları var orda ordan deneye kendin bul yada forumda gez birçok konu var ayarlarla ilgili
Post automatically merged:

arayüzmü yenilendi bende aimlock seçeneği falan yok ve aimbot kullanamıyorum

beyler bende inserte basınca legit kısmı var orda aimbot backtrack fov ayarı falan var ama aim çalışmıyor bilmediğim bir tuş falan varmı veya triggerbot varmı fotolarda trigger gözüküyor ama benim açtığım hilede yok
Bende de aynı olay oldu forumda konu açtım ordan ne cevap vericeklerine bakabilirsin

help me
what is your problem

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba, hilenizi kullanırken insert tuşuna bastığımda menüye giremiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Aga ana hesabı geri açcam şimdi bu cs:go dosyalarına bişiy atmadı dimi yenisini açmayı denedim açamadım bende eskisini denedim

Üye
8 HİZMET YILI
aga yapıyorsunuz madem hiledeki diğer fonsyonların en işe yaradığını da yazın bari. yapıyosunuz bari türkçe yazın da anlayalım aq

Üye
7 HİZMET YILI
beyler bayanlar old versiyonu kullanın bu versiyon sıkıntılı herkes vac yiyo galiba old dan vac yemedim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...