Kardeşim önceden hileden vac yediğimden pcde log kayıtları kalmış bu heabıda banladı yeni hesap açmam gerek.bana özelden mesaj atar mısın seninle oyun atmak istiyorum reis bu hileyi kullanıyorsan amatörüm açıkcası bu hile konusunda bana incelikleri yapmam gereken yapmamam gerekenleri gösterirsen çok mutlu etmiş olursun beni teşekkürler şimdiden... nick name bekliyorum özelden
Hacım nasıl çalıtırdınbaşarılı
Kanka ayarları var orda ordan deneye kendin bul yada forumda gez birçok konu var ayarlarla ilgilibende aim çalışmıyor nasıl çalıştıracağım
Bende de aynı olay oldu forumda konu açtım ordan ne cevap vericeklerine bakabilirsinarayüzmü yenilendi bende aimlock seçeneği falan yok ve aimbot kullanamıyorum
Post automatically merged:
beyler bende inserte basınca legit kısmı var orda aimbot backtrack fov ayarı falan var ama aim çalışmıyor bilmediğim bir tuş falan varmı veya triggerbot varmı fotolarda trigger gözüküyor ama benim açtığım hilede yok
what is your problemhelp me
Post automatically merged:
Yeni hileden ban yedim. Fakat arkadaşım eski hileyi kullandı. Ben VAC arkadaşım overwatch yedi. Kullanmak istiyorsan şayet sana tavsiyem OLD HACK olacaktır. İyi forumlar..@Mak4Ra @AkBanYeme eski hileden mi yeni hilenden mi yediniz ?
ben yedim 10-20 gün oldubizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.