Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bence oldu kullanın diğerinden 4 hesap açtım ban yedim owervatch mı vac mı bılıyorum ama sımdı bayadır old kullanıom ban yedirmio

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dostum aimbot kullanırsan yedirir.

Üye
8 HİZMET YILI
1 yıldan fazladır kullanıyorum. Farklı farklı versiyonları kullanmak en büyük sıkıntı çünkü oynayışınızı değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz. Yanlışlıkla duvarın arkasında kalana dama reflex atabilirsiniz benim en çok yaptığım hatadır ama çok şükür bu zamana kadar sıkıntı olmadı. Ayarlar içinde sadece wh kullanmayı tercih ediyorum çünkü aim illaki bir noktadan sonra artık 1 tanede vurama kardeşim dedirtiyor insana ve alışırsanız sizin kendi yeteneğiniz çöp oluyor. esp boxu kullanmayın sadece charm olsun. Emin olun bu sizi hileyi kullanmayı bırakıp bir süre oynadığınız zaman bile geriye düşmezsiniz aksine çok çok daha iyi olursunuz. Özellikle belli bir rankta kaldıysan hile sayesinde oyunun mantığını nerden ne gelebileceğini hangi eloda oyuncular nasıl davranıyor iyice çözüyorsunuz.

1 yıldan fazla kullanıyorsun hangi versiyon?
Post automatically merged:

1 yıldan fazladır kullanıyorum. Farklı farklı versiyonları kullanmak en büyük sıkıntı çünkü oynayışınızı değiştirmek zorunda kalabiliyorsunuz. Yanlışlıkla duvarın arkasında kalana dama reflex atabilirsiniz benim en çok yaptığım hatadır ama çok şükür bu zamana kadar sıkıntı olmadı. Ayarlar içinde sadece wh kullanmayı tercih ediyorum çünkü aim illaki bir noktadan sonra artık 1 tanede vurama kardeşim dedirtiyor insana ve alışırsanız sizin kendi yeteneğiniz çöp oluyor. esp boxu kullanmayın sadece charm olsun. Emin olun bu sizi hileyi kullanmayı bırakıp bir süre oynadığınız zaman bile geriye düşmezsiniz aksine çok çok daha iyi olursunuz. Özellikle belli bir rankta kaldıysan hile sayesinde oyunun mantığını nerden ne gelebileceğini hangi eloda oyuncular nasıl davranıyor iyice çözüyorsunuz.

kardeşim seçkin hesaptamı 1 yıldır kullanıyorsun ve kullandığın 3.0 mı?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
1 yıldan fazla kullanıyorsun hangi versiyon?
Post automatically merged:

kardeşim seçkin hesaptamı 1 yıldır kullanıyorsun ve kullandığın 3.0 mı?
önceden old versiyonu kullanıyordum şuanda 3.0 kullanıyorum 1 haftadır. Ve evet seçkin hesap.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Old versiyonu bir kere kullandım hep new versiyon kullanıyordum fakat
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
VAC atmış

Belli etmişsin diyenler için VAC farklı bir şey Ow farklı bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileye bir bakar mısınız yetkililer ? Detected olmuş olabilir. Dün hesabım vac yemiş.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
3.0 olanında aimi çalıştırabilen herhangi biri varmı ? çalıştıracak bi yöntem flan ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hilenin eski sürümünde atıyordu hep yeni sürümü efsane olmuş ツ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
2000 saatin sonunda ban yedim sonunda. Hemde sebebi önceki cezalardan dolayı banlandınız gibisinden bir oyun yasaklaması. Teşekkürler hile için. Herkes sağlıcakla kalsın. İyi eğlenceler. CS GO bitmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...