Seçkin Üye
hesabım prime ama yan hesap açsam eger yan hesap banlanırsa primeda banlanırmı
Pikachu7
Pikachu7
Rekabetçi girmeden VAC yedim bunu nasıl açıklayacaksın?buraya gelip hile ban yediriyor diyen arkadaşlar olayı anlayamamış sanırım. İlk olarak illegal bir iş yaptığınızı ver her türlü ban riski olduğunu bilmeniz lazım. Kimseyi suçlayamazsınız ban yedim diye. Kullanırken belli etmeyin kardeşim o zaman. Köşeyi dönmeden adama sıkarsanız report yersiniz bu kadar net. WH açıp duvardan adamın kafasını izlerseniz sürekli sizi izleyenlerden gene report yersiniz. Oyun hileyi göremiyor hile undetected fakat bodoslama dalarsanız her şeye VAC da yersiniz OW den de ban yersiniz.
ban yemen için rekabetçi girmene gerek yokRekabetçi girmeden VAC yedim bunu nasıl açıklayacaksın?
kardeş diyorsun ya belli etmessen yemezsin diye resmi eşleştirme girmeden nasıl VAC yedim ozaman?
ben banda yemedim 2 çarda kullanıyorum 1 ana 1 hileli çer çöp çarhile ile rank alan varmı
peki 3.0 da yedim zaten ve guard derken telefon doğrulamasından mı bahsediyorsun?KARDEŞİM 2.0 YEDİRTİR 3.0 KULLANACAKSIN VE GUARD I KAPAT TAMAMEN
WHAT ne yani hile forumunda ne arıyosun demekki sende kullanıyorsunohh iyi olmuş