Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Hile artık vac yediriyor:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vacyedimaqyaa
Rekabetçi girmedim topluluk sunucularında takıldım

Son düzenleme:
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
buraya gelip hile ban yediriyor diyen arkadaşlar olayı anlayamamış sanırım. İlk olarak illegal bir iş yaptığınızı ver her türlü ban riski olduğunu bilmeniz lazım. Kimseyi suçlayamazsınız ban yedim diye. Kullanırken belli etmeyin kardeşim o zaman. Köşeyi dönmeden adama sıkarsanız report yersiniz bu kadar net. WH açıp duvardan adamın kafasını izlerseniz sürekli sizi izleyenlerden gene report yersiniz. Oyun hileyi göremiyor hile undetected fakat bodoslama dalarsanız her şeye VAC da yersiniz OW den de ban yersiniz.

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Eyvallah Başarılar...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
1 haftadır kullanıyorum hem ana hesabım pubgli olan hemde 2 level çarım da ban yemedi :) aim de açık :) ama legit isteyenler sadece wh açsınlar..

Üye
7 HİZMET YILI
buraya gelip hile ban yediriyor diyen arkadaşlar olayı anlayamamış sanırım. İlk olarak illegal bir iş yaptığınızı ver her türlü ban riski olduğunu bilmeniz lazım. Kimseyi suçlayamazsınız ban yedim diye. Kullanırken belli etmeyin kardeşim o zaman. Köşeyi dönmeden adama sıkarsanız report yersiniz bu kadar net. WH açıp duvardan adamın kafasını izlerseniz sürekli sizi izleyenlerden gene report yersiniz. Oyun hileyi göremiyor hile undetected fakat bodoslama dalarsanız her şeye VAC da yersiniz OW den de ban yersiniz.
Rekabetçi girmeden VAC yedim bunu nasıl açıklayacaksın?

Üye
7 HİZMET YILI
Ikinci hesap actim free, 1 Gün önce VAC Ban yemis hesap. sByte 2.0 kullandim. Bakmak isteyenler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
kardeş diyorsun ya belli etmessen yemezsin diye resmi eşleştirme girmeden nasıl VAC yedim ozaman?

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Microsoft Windows 7 Ultimate

System.TypeLoadException: Could not load type 'System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo' from assembly 'mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'.
hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...