Üye
Sana kendi cfg mi vereyimmi?Video Ve Anlatım Eklersen Güzel Olur Pikachu7
Sana kendi cfg mi vereyimmi?Video Ve Anlatım Eklersen Güzel Olur Pikachu7
kendim yedim ondan diyorumBu arada yan hesap açıp VAC yerseniz asıl hesabınızda VAC yiyebilir (bilgiler farklı olsa bile) oyüzden hep legit oynayın
3.0 versiyonun da "aimbot enabled" işaretle alttaki fov ve smooth ayarlarını belli etmeyecek şekilde ayarla. FOV'u çok arttırırsan sağ sola bile sıksan mermi hedefe direkt gidecektir ayarlamayı iyi yap bence 1.5-2 arası iyi ( hatta ben 1.2 yapıyorum yani nişangah adamın üstüne gelmeden mermi hedefe gitmesin diye yoksa anlaşılıyor ) fazlasında belli olur sağa sıkarsın adama gider fark ederler report yersin. Smooth kısmında ise 1.3-1.9 arası kullanabilirsin. Çok azaltırsan mermi kaymadan sekmeden direkt gider ki buda anlaşılır her sıktığın sonuçta hedefe gitmesi dikkat çeker. Verdiğim ayarlar çok belli etmez ve çok yardımcı olur. Sağ üsttende merminin nereye gideceğini seç head kalmasın sürekli hs atarsın sıkıntı olur sen primary neck second ise head ve ya body seç böylece sürekli hs atmazsın. 3 yazan yeride 4-5 yapabilirsin. 4-5 mermi boyunca neck'e sıkar ölmezse head ve ya body'e sıkmaya başlar.aimbot çalışmıyor yardım eder misiniz?
VAC ban değilde genellikle OW yersiniz. Oda gün içinde fazla report yerseniz olur. En geç 100 saate ban yemiş olursunuz. Skora da dikkat edin 100'ü aşmasın yoksa aradan sıyrılan oyuncular kategorisine girip izlenebilirsiniz report yemeseniz bile.Hileyi 15 saattir kullanıyorum 13-14 yoldaş maçı 6-7 tanede rekabetçi maçı attım herhangi bi vac söz konusu değil şu an Teşekkürler
hangisi 3.00 mı 2.00 mıHİLE VAC BAN YEDİRMEKTEDİR .
3.0hangisi 3.00 mı 2.00 mı
nasıl yediniz?HİLE VAC BAN YEDİRMEKTEDİR .
ne zamandır kullanıyordunuz hileyi hesabınız da? ve legit mi kullanıyorsunuz?@angevil rekabeçti bile girmedim ban yedim
VAC Yedirmeyen Hile YOK, Anca Para verirsin.Vac yedirmeyen hile varmı ? Varsa süper olur. Nasıl ulaşabilirim sana kardeşim ?