ekrana bikaç defa tıkla üst üste bendede oluyoraga menüyü gizledikten sonra birşeye tıklıyorum olmuyo
VAC yemenizin bir çok sebebi olabilir. Bu koruma sıradan bir koruma değil bilgisayarınızdaki her hangi bir 3. party uygulamadan kaynaklı bile yeme şansınız var. Başka bir hesapta ban yediyseniz telefon numaranızın kayıtlı olduğu tüm hesaplar VAC yer örneğin. Çok ban yediyseniz aynı IP den sizi karalisteye bile alabilirler. İşleri zaten ban atmak gayet eğlenceli sıkılmazlar yani. Skin changer kullanmayın, hileyi köklemeyin legit ayarlarda kullanın.Ben old kullandığım için mi VAC yedim acaba ? Bir hafta oynadım ranked girmeme rağmen VAC yedim.
Önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar buraya yapıştırıyorum. 3.0 versiyonun da "aimbot enabled" işaretle alttaki fov ve smooth ayarlarını belli etmeyecek şekilde ayarla. FOV'u çok arttırırsan sağ sola bile sıksan mermi hedefe direkt gidecektir ayarlamayı iyi yap bence 1.5-2 arası iyi ( hatta ben 1.2 yapıyorum yani nişangah adamın üstüne gelmeden mermi hedefe gitmesin diye yoksa anlaşılıyor ) fazlasında belli olur sağa sıkarsın adama gider fark ederler report yersin. Smooth kısmında ise 1.3-1.9 arası kullanabilirsin. Çok azaltırsan mermi kaymadan sekmeden direkt gider ki buda anlaşılır her sıktığın sonuçta hedefe gitmesi dikkat çeker. Verdiğim ayarlar çok belli etmez ve çok yardımcı olur. Sağ üsttende merminin nereye gideceğini seç head kalmasın sürekli hs atarsın sıkıntı olur sen primary neck second ise head ve ya body seç böylece sürekli hs atmazsın. 3 yazan yeride 4-5 yapabilirsin. 4-5 mermi boyunca neck'e sıkar ölmezse head ve ya body'e sıkmaya başlar. Herhangi bir tuşa basmanı da gerektirmez. Çalıştığını net görmen için botlarla alıştırmaya gir Fov kısmını fulle smooth kısmınıda en aza çek ateş et ve nasıl hs attığını görVersion 3 de nasıl aim bot kullanıcaz tuşu falan mı var enable yapıyorum hiç bir değişiklik yok
oyun açık olduğu halde oyun bekleniyor yazması normalmi
Post automatically merged:
oyun açık olduğu halde oyun bekleniyor yazıyor napmalıyım bilen var mı
Probleminizi açıkça belirtir misiniz? Anlaşılır değil.aga menüyü gizledikten sonra birşeye tıklıyorum olmuyo
Güzel hile olmuş elinize sağlık ama cs:go için tavsiye etmem çünkü karşıdaki öldümü çaylakta olsa hemen şikayet ediyor onun için sınırsız vac yiyorsunuz gerek yok bence gerisi sizde kalmış iyi günler iyi forumlar
İşte sorun orda aimbot enabled işaretledikten sonra hiç bir türlü aim vurmuyor alttaki ayarları nereye cekersem cekeyim hilenin diğer tüm özellkleri calısıyor wall hack falan sadece aim bot calısmıyor bende işaretledkten sonraÖnceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar buraya yapıştırıyorum. 3.0 versiyonun da "aimbot enabled" işaretle alttaki fov ve smooth ayarlarını belli etmeyecek şekilde ayarla. FOV'u çok arttırırsan sağ sola bile sıksan mermi hedefe direkt gidecektir ayarlamayı iyi yap bence 1.5-2 arası iyi ( hatta ben 1.2 yapıyorum yani nişangah adamın üstüne gelmeden mermi hedefe gitmesin diye yoksa anlaşılıyor ) fazlasında belli olur sağa sıkarsın adama gider fark ederler report yersin. Smooth kısmında ise 1.3-1.9 arası kullanabilirsin. Çok azaltırsan mermi kaymadan sekmeden direkt gider ki buda anlaşılır her sıktığın sonuçta hedefe gitmesi dikkat çeker. Verdiğim ayarlar çok belli etmez ve çok yardımcı olur. Sağ üsttende merminin nereye gideceğini seç head kalmasın sürekli hs atarsın sıkıntı olur sen primary neck second ise head ve ya body seç böylece sürekli hs atmazsın. 3 yazan yeride 4-5 yapabilirsin. 4-5 mermi boyunca neck'e sıkar ölmezse head ve ya body'e sıkmaya başlar. Herhangi bir tuşa basmanı da gerektirmez. Çalıştığını net görmen için botlarla alıştırmaya gir Fov kısmını fulle smooth kısmınıda en aza çek ateş et ve nasıl hs attığını görÇevrimiçi maçlarda bu ayarlarla girme tabi ban yersin sadece çalışmıyor demişsin onu görmen için yazdım.
Post automatically merged:
Oyunu kapatıp yeniden açın. Ana menüdeyken hileyi açmaya çalışın, her şey yolunda gitmediyse hileyi kapatıp yönetici olarak tekrar açın düzelecektir.
İşte sorun orda aimbot enabled işaretledikten sonra hiç bir türlü aim vurmuyor alttaki ayarları nereye cekersem cekeyim hilenin diğer tüm özellkleri calısıyor wall hack falan sadece aim bot calısmıyor bende işaretledkten sonra