Üye
Teşekkür ederim oldu, fakat skinchanger yokmu yoksa benmi bulamadım ?
yoksa eklenicekmi onuda söylermisiniz ?
yoksa eklenicekmi onuda söylermisiniz ?
skinchanger yok fakat kullanmanı onermem zaten skinsiz oyna birşey olmazTeşekkür ederim oldu, fakat skinchanger yokmu yoksa benmi bulamadım ?
yoksa eklenicekmi onuda söylermisiniz ?
chamsı disable yap yanı enable tikini kaldır ve altta hemen dlight var orada 2 seçenek tikli onların tikinide kaldırkendi takımındakilerde parlıyo sıkıntılı bir hile gibi, skinchanger yok
Sk
skinchanger yok fakat kullanmanı onermem zaten skinsiz oyna birşey olmazrica ederim (Teşekkür butonu aşagıda
)
Post automatically merged:
chamsı disable yap yanı enable tikini kaldır ve altta hemen dlight var orada 2 seçenek tikli onların tikinide kaldır![]()
eski hileyi istiyorum gerçekten bi seçenek falan koyun aktif dursun o da.. Nightmode'unu çok seviyorum onun..skinchanger i olan hileniz vardı bu güncellemeden önce onu yayınlamıcakmısınız artık.
onun wh si filan iyidi
Merhabaa hile menüsü sol ekranda küçük olarak geliyor yazılar görünmüyor benden kaynaklı olan bişey mi?konu düzenlendi. konu ismine sembol koymayınız.
16:9 yap düzelicektir dostum.Merhabaa hile menüsü sol ekranda küçük olarak geliyor yazılar görünmüyor benden kaynaklı olan bişey mi?
Yeni hilede biraz sıkıntılar var ayrıca bu hesabı unut bi daha giremezsin yeni hesap almaya bakban yedim seçkin hesapım yedi
bu hileye güncelleme geldi eskisinde yememişti 1 yıl sonra yedim yeni güncellemediki hileyi kullandım ve bu yüzden seçkin olmayan hesapla oynuyorum çok kötü :/ buda fotoğrafı ve vactan ve overwatch'den yedimne yapıcam ?
![]()
![]()
Hayır var tabiki ama paylaşmak yasakVAC Yedirmeyen Hile YOK, Anca Para verirsin.