Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
mTRnPX.png
beyler hata neden oluyor acil cevap memoryhackers hadi

FeZzz
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şuraya gelip VAC atıyor diyenleri forumdan silmek geliyor içimden. Profilinin görüntüsünü at bakalım. Muhtemelen Overwatch üzerinden ban yemişsindir. VAC atması zor. Ya başka bir hesapta oynadın ban yedin o hesaba kayıtlı numaranı bu hesapta kullandın ya da aptal saçma fantezilerle hileyi kökledin. Ben oyun içi yasaklama aldığını düşünüyorum.
Post automatically merged:

VAC atmıyor ben de kullanıyorum. Arkadaş Overwatch ban yemiş büyük ihtimal ve ya daha önceden başka bir hesapta her hangi bir ban yemişse temizlik yapmadığından dolayı ban yemiştir.

Başka bir hesabında ban yediysen forumda ara "SteamWiper" uygulamasını bunla log dosyalarını temizle. Yoksa her yeni hesabına durduk yere VAC yiyebilirsin böyle bir ihtimal var. Banlı hesabındaki telefon numaranı kaldır yeni hesabında da asla kullanma. Başka bir numara kullan ya da kullanma. Hile de her şeyi kökleme VAC yemezsin. Hile VAC atsa hepimize atar.

Daha dün VAC yedim kardeşim bence söylenilenlere saygı duymak gerekiyor hem overwatch hem de VAC attı.

İyi Forumlar...

Old gelmesi hepimiz için daha iyi olur hilenin yapımcılarının ellerine sağlık şimdiden old VİP'i bekliyorum

İyi Forumlar...

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Daha dün VAC yedim kardeşim bence söylenilenlere saygı duymak gerekiyor hem overwatch hem de VAC attı.

İyi Forumlar...

Old gelmesi hepimiz için daha iyi olur hilenin yapımcılarının ellerine sağlık şimdiden old VİP'i bekliyorum

İyi Forumlar...
OW yedikten sonra VAC atması çok normal çünkü hile kullandığınız tespit ediliyor. Direkt ilk başta VAC yiyorsanız sizde sıkıntı var demektir. Bir şeyleri atlıyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile %100 Vac atmaktadır kullanmayın. Oldda bu zamana kadar böyle bir sorun yaşamadım bu yeni hile vac atıyor direk 2 hesapta ayrı ayrı denedim sonuç aynı
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
@Pikachu7 kardeşim ben hilenin ayarlarını yaptıgım halde çık gir yapınca sıfırlanıyor bunun bir çaresi var mı ?

Üye
7 HİZMET YILI
Şuraya gelip VAC atıyor diyenleri forumdan silmek geliyor içimden. Profilinin görüntüsünü at bakalım. Muhtemelen Overwatch üzerinden ban yemişsindir. VAC atması zor. Ya başka bir hesapta oynadın ban yedin o hesaba kayıtlı numaranı bu hesapta kullandın ya da aptal saçma fantezilerle hileyi kökledin. Ben oyun içi yasaklama aldığını düşünüyorum.

VAC atmıyor ben de kullanıyorum. Arkadaş Overwatch ban yemiş büyük ihtimal ve ya daha önceden başka bir hesapta her hangi bir ban yemişse temizlik yapmadığından dolayı ban yemiştir.

Başka bir hesabında ban yediysen forumda ara "SteamWiper" uygulamasını bunla log dosyalarını temizle. Yoksa her yeni hesabına durduk yere VAC yiyebilirsin böyle bir ihtimal var. Banlı hesabındaki telefon numaranı kaldır yeni hesabında da asla kullanma. Başka bir numara kullan ya da kullanma. Hile de her şeyi kökleme VAC yemezsin. Hile VAC atsa hepimize atar.
kardeşim sen yememiş olabilirsin birşey diyemem bu işlerden anlayan biriyim emin ol son derece legit ayarlarda oynayan biriyim telefon numarası felan kayıtlı değil hesapta maalesef yakalandı

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
vac ban yedim ben rekabetçide açtım mal gibi:D rekabetçide açmayın arkadaslar

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
old hack neden gelmior herkez yalvarıyor resmen old hack gelsin diye bu hile tam vaclık bir hile net belli oluyor artık şu 2-3 haftadır yalvardıgımız hileyi cıkarın lütfen

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sa

old hack ne zaman çikar ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
topluluk sunucusunda oynadığım halde vac yiyenlere sesleniyorum: serverlerin %90 ında vac koruması var hiç görmedinizmi? vac yemenizin sebebi hilenin dandik bir hile olması siz her türlü legit oynayın :)

Üye
7 HİZMET YILI
sbyte vip hack 4.0 güncellemeden sonra gerçekten çok kötü olmuş. Güncelleme öncesi daha iyi ve üst düzey kullanışlı bir hileydi, tek eksiği kaydedilmiyor olmasıydı. Güncelleme geldikten sonra biri rekabetçi oynama esnasında olmak üzere 2 hesabım ban yedi. Lütfen yorumumu dikkate alarak bir önceki sürümü geri getirip ona sadece save özelliği getirerek bize sunun.

Üye
7 HİZMET YILI
sbyte vip hack 4.0 güncellemeden sonra gerçekten çok kötü olmuş. Güncelleme öncesi daha iyi ve üst düzey kullanışlı bir hileydi, tek eksiği kaydedilmiyor olmasıydı. Güncelleme geldikten sonra biri rekabetçi oynama esnasında olmak üzere 2 hesabım ban yedi. Lütfen yorumumu dikkate alarak bir önceki sürümü geri getirip ona sadece save özelliği getirerek bize sunun.
arkadaş çok haklı her seferinde baştan ayarlamak sıkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...