Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorCounter Strike Global Offensive - sByte Vip Csgo Hack
Hile çalışıyor arkadaşlar çalışmasa siz daha yataktan kalkmadan burada "güncelleniyor" ya da "çalışmıyor" yazısını görürsünüz.
Ben tekrar ediyorum. Ne Aimbot ne de Wallhack açın. Hesaptan siz sorumlusunuz VAC da atsa OW de atsa sorumlu sizsiniz, gidin para verin başka hile alın o zaman.
Hile VAC yedirmiyor. Eğer siz yiyorsanız iyi ki de yemişsiniz demek ki işe başka şeylerde sokuyorsunuz. Aynı hileyi kullanıyoruz sonuçta bizim yemeyip sizin yemeniz bunu açıklıyor. Bir şeyleri doğru yaptığınızdan ve belli etmeyecek şekilde kullandığınızdan emin olun. "Radarhack" açın yeter.
İyi forumlar...
[Cmt May 11 18:51:44 2019] Debug: "[+] InjectionCore : Inj Error Status {Kısmi Kopya}\r\nKoruma çakışmaları nedeniyle istenen baytların tamamı kopyalanamadı.\r\n"
cs go hilesini acıyorum sonra hile açılmıyor log olaran kısayol metinde bu hata yazıyor ve bende tüm antivirüs ve güvenlik duvarı kapalı hangi korumada çakışma yaratıyor olabilirki hileyi açmama sebebi olabilir
Hayatımda tek bu hileyi kullandım cs go da yeni güncellemeden sonra 1-2 kez ölüm maçına ve basit eğlence girdim. Bir gün sonra hesap: vac. Kısacası hiç bir hileye güvenmeyin bu hilede direkt vac ban.