oyunu başlatınca insert tuşuna basıyorum ama menü gelmiuorçalışmadı derken ? açılmadımı yoksa başka bir şeymi oldu
Abi Sana bişy sorabilirmiyim? izninle: Abi Ben Faceit e katılmak istiyorum ama Katılamıyorum It looks like the profile you're connecting doesn't meet our requirements. Check those in the game registration modal. bu hatayı verıyor nerden baksan tüm videoları ızledım ama yapamadım hiç biri olmadı yardım edersen sevinirim lütfen yardım et NolurTeşekkürler
aynı şey bendede olmaya başladı sanırsam fixedoyunu başlatınca insert tuşuna basıyorum ama menü gelmiuor
aynen hocam bendede o hata var çözümünü bulursan söylermisinHocam bir sorun yaşıyorum 4-5 gündür girip rahatlıkla oynuyordum fakat az önce durduk yere hile kapandı ve açamıyorum artık hileyi açmaya çalıştığımda veriler alınıyor diyor 2-3 dkk sonra kapanıyor hiç bir şey açılmıyor yardım edersen çok sevinirim. Ellerinize sağlık çok güzel hile vac yemiyoruz rahatlıkla indirin arkadaşlar.
abi bn radarı kullanıyorum çok kasıyorum ne yapmam lazm
Hile şuan çalışıyormu güncelleme geldi cs go'ya açmadım bende hileyi bekliyorum öyle
Hilede bug var... Açıp oyuna giriyorum ancak hata veriyor
hile açılmıyor oyun içinden
oyunu başlatınca insert tuşuna basıyorum ama menü gelmiuor
@kralhhile bende çalışmadı bro
30 fps ne la lobide![]()
aynen bendede çalışıyor@kralh
Hile çalışıyor boş yapıp insanları kandırmayın az önce test ettim aşağıya ekledim. Ayrıca sabah da çalışıyordu. İyi oyunlar...
Ekli dosyayı görüntüle 19570