Onaylı Üye
Elinize sağlık yararlı paylaşım
2 yıl öncenin konusu çoktan gitmiştirgüncel ban rate nedir
Ban atma durumu ne hileninLast Update: 16.11.2021
Sürüm: 1.0
Kodlama Dili: C++
Credits:forexamplefkk
MENÜ AÇMA / INSERT/ GİZLEME TUŞU/
HOME
Ekli dosyayı görüntüle 69643
Ekli dosyayı görüntüle 69644
Ekli dosyayı görüntüle 69645
Features/Özellikler
Kod:Aimbot - aim assistance[/B][/CENTER][/B][/CENTER][/B][/CENTER] [B][CENTER][B][CENTER][B][CENTER]Triggerbot - automatically fires when crosshair is on enemy Backtrack - abuse lag compensation to move players back in time Glow - render glow effect on entities Chams - color player models to improve visibility Esp - show information about players, dropped weapons and projectiles Visuals - miscellaneous visual options Skin changer - change weapon skins, knives and stickers Sound - modify volume of certain sound effects Style - select menu window layout and colors Misc - miscellaneous features Reportbot - automatically report players on server for cheating or other abusive actions
Çalıştığı Sistemler
Windows 7 64 Bit: Çalışıyor
Windows 8 64 Bit: Çalışıyor
Windows 8.1 64 Bit: Çalışıyor
Windows 10 64 Bit: Çalışıyor
Hile Kullanımı:
soEasyInternal.exe dosyasını açıyoruz.
Orada nickname isticek istediğiniz kod, adı kullanabilirsiniz.
sonra csgo.exe açıp.
Aim.Assit map açarak test edebilirsiniz. İyi Kullanımlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap/Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
NOT: Çıkan Virüsler Aldırış etmeyin iyi kullanımlar.
AntiVirüs Programı açık olsa bile hile çalışıyor.
Tamamen katılıyorum hocam zaten herkes hile olduğu için pek bir olayı kalmıyor gibi hissettiriyor banacs devri bitti gibi artık ya yani prime olmayan hesaplardan hile açanlar zevk alıyormu bilmiyorum karşı tarafta açıyor hileyi zevksiz oluyor yani prime hesaplarda süper kullanılabilir
knk hile ile oynamak için seçkin hesap olması lazım , normal hesaplarda bi zevki kalmıyor , prime hesapta açtığın zamanda ztn ban yersin ban yeme olasılığı fazladırTamamen katılıyorum hocam zaten herkes hile olduğu için pek bir olayı kalmıyor gibi hissettiriyor bana