var bi süre sonra buda dd olur başka yonteme gecerizsteamın bu tarz hileleri anlama olasılığı varmı?
var bi süre sonra buda dd olur başka yonteme geceriz![]()
virüs totelden dosyayı tarayıp da indiriyosun diye biliyorum yanlış bildirim yapmış olmiyim fazla bilgim yokBen VirüsTotali anlamadim arkadaslar , yardim edebilirmisiniz?
denemeden yorum atman ilginc xd bana kastıgına dagir menüyü acıp ss at bakimcs gonun yeni hilesi oyda fps düşüklüğü yapyor lütfen yardım bu durum düzelirmi oyunda kasmalar meydana geliyor
Ben yukardakini indirdim start inject yaptigim Zaman csgo otomatikmen kapaniyor ..virüs totelden dosyayı tarayıp da indiriyosun diye biliyorum yanlış bildirim yapmış olmiyim fazla bilgim yok
denedim admin atıryorıum istersen team viwer veriyim özelden bi yerden sen bi bana yardimci ol lütfendenemeden yorum atman ilginc xd bana kastıgına dagir menüyü acıp ss at bakim
at burayadenedim admin atıryorıum istersen team viwer veriyim özelden bi yerden sen bi bana yardimci ol lütfen
sende normal indir virüs taraması yapma k istiyosan googleden dosyayı ekleyip oyle yap kardeşimBen yukardakini indirdim start inject yaptigim Zaman csgo otomatikmen kapaniyor ..