Counter Strike Global Offensive'de Geliştirici Banı Kaldırılabiliyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şüphesizki Kaldıramazsın. 50 yıllık coder gelse bile kaldıramaz CS:GO paneli hacklemedik sürece

Üye
7 HİZMET YILI
Örnek veriyorum ben globalim, yeni hesap aldım girdim, silverlarla, novalarla çatır çutur oynuyorum, veya benden önce biri girdi ve oynamayı beceremiyor, ben sonra aldım gayet oynuyorum, beni over'da izleyen kişiler o segmentte insanlar ve onlara hile olduğum hissi uyandırdı, raporladılar. Bu raporlar neticesinde Overwatch banı yedim, bu yanlışın düzeltilme ihtimali yok mu yani. Olamaz mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ban hiçbir şekilde kaldırılmıyor kardeşim

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar konuyu ve başlığı düzgün okursanız sevinirim.
Şimdi şöyle bir olay var, eğer suçsuz isen ve bir şekilde kanıtlarsan, 1 biledin 2 ay içerisinde ban kaldırılıyor. Eğer Overwatch değilde direk şüpheli program kullandığın tespit edilir ve banlanırsan mümkün değil kaldırılmaz.

Örnek veriyorum ben globalim, yeni hesap aldım girdim, silverlarla, novalarla çatır çutur oynuyorum, veya benden önce biri girdi ve oynamayı beceremiyor, ben sonra aldım gayet oynuyorum, beni over'da izleyen kişiler o segmentte insanlar ve onlara hile olduğum hissi uyandırdı, raporladılar. Bu raporlar neticesinde Overwatch banı yedim, bu yanlışın düzeltilme ihtimali yok mu yani. Olamaz mı ?

Bu konuya değinicek olursak,
Zaten hile kullanmıyosan bariz anlaşılır güvenilir olduğun. Eğer böyle bir durum gerçekten yaşanırsa steam destek ile iletişime geçersen bir şekilde halledilebilir.
Not: Üstte yazdığım olay Overwatch için geçerlidir.
İyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Owerwch banın hile dosyaları bulursa büyük hata ban yazar kücük hata ise aca bilitsin zaman isteyen bir iş hile actıysan uraşma log tutuyor csgo

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
valve yi hacklersen olabilir tabi onu yaptığındada hapse gireceğinden bir işe yaramaz:):):):):)

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Böyle birşey imkansız.
Ancak Yetkililerle konuşursan BELKİ Kaldırırlar.
Hile açtıysan ve, VAC Yediysen GG.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Yok Kaldırılmaz Kardeşim Dert Etme Csgo Bedava Yeni Hesap Aç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...