Çalışmıyor Counterstrike Global Offensive - CSGO H4X [Mart 2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
abi bun uturklere sunuyosu yabncılaramı sunuyosun insanı uyuz ediyon hepsi ingilizce kafayı yiyecem türkçe yapsan şu mereti google çevirden 30 dk çeviriyom bi anlmadım

Üye
8 HİZMET YILI
Yardımcı Olurmusun ' CS Hilsesindede Reklam Onayı Programı MediaGet Kuruyor Herhangi Bir Uygulama Yok oRtada

1 kişi bilşe yardım etmiyecekmi?

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Üff gene yapmış

Üye
8 HİZMET YILI
Mevlana açtım deatmach de sonra vac uyar8uyarısı verdi

Üye
8 HİZMET YILI
telefon numaraları yada gmailleri aynıysa yersin kanka
Banlı smurf hesabımda yanlız Vac korumasız swlerde demek istedim

HvH hiledir. Legit yoktur içinde.
HvH AYARLARINI SÖYLERMİSİN MESELA BEN AYARLIYORUM HERŞEYİ ANCAK DUVARDAN ATEŞ ETMİYOR VEYA GEÇ ATEŞ EDİYOR ADAMLAR BENİ SÜREKLİ ÖLDÜRÜYOR VİDEODA İSE ADAM HERKESİ ÖLDÜRÜYOR LÜTFEN AYARLARI SÖYLERSEN VEYA İLGİ İYERDEN ATARSAN SEVİNİRİM .

Üye
8 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hileyi 1.500 saatlik hesbıda 3 gun once kulanmaya başladım inanmayanlara ss ata bilirim ama ben rek ve yoldaş hariç herşey de kulanıyom ama ingilizce bilmediğim için aim ayrı yapmıyom sadece wol var aim ayarını yapan biri bizede ss şeklinde atarsa memun oluruz :)

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi 1.500 saatlik hesbıda 3 gun once kulanmaya başladım inanmayanlara ss ata bilirim ama ben rek ve yoldaş hariç herşey de kulanıyom ama ingilizce bilmediğim için aim ayrı yapmıyom sadece wol var aim ayarını yapan biri bizede ss şeklinde atarsa memun oluruz :)
arkadaş eklesen bro oynayak senle rank LEM

Üye
8 HİZMET YILI
Aga bu mevlanamı :D ahahah abi harika birşeysin sen yaa :D Birşey soracağım fix değil dimi hile normal rekabetçi gibi maçlarda açılabilirmi. Çünkü karşı takıma böyle hile geldiğinde ben kendimi kaybediyorum acımıyorum açıyorum bu 5 hesabım oldu aldığım.

Üye
8 HİZMET YILI
Aga bu mevlanamı :D ahahah abi harika birşeysin sen yaa :D Birşey soracağım fix değil dimi hile normal rekabetçi gibi maçlarda açılabilirmi. Çünkü karşı takıma böyle hile geldiğinde ben kendimi kaybediyorum acımıyorum açıyorum bu 5 hesabım oldu aldığım.
Hocam açarsın ow banının üstüne oturursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...