COVİD-19 4 milyonu geçti

konu

• yararlı

Oy: 7 100.0%
  • işe yaramaz

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dünya genelinde COVID-19 pozitif çıkan kişi sayısı 4 milyonu geçti.
Bazı ülkelerde yavaşlayan bazılarında ise hızlanarak artan COVID-19 en fazla ABD’yi vurdu. (1 milyon 317 bin vakayla dünyada en çok vakanın görüldüğü ülke oldu)
Amerika’yı 260 bin ile İspanya, 217 bin ile İtalya, 211 ile İngiltere, 185 bin ile Rusya takip ediyor.
Dünya genelinde 275 bin kişi COVID-19 nedeniyle hayatını kaybederken iyileşen sayısı 1 milyon 375 bin kişi.
Türkiye'de ise 135 bin 569 kişiye koronavirüs tanısı kondu. Bu vatandaşlarımızdan 86 bin 396’sı iyileşirken 3 bin 689'u hayatını kaybetti.

Siz ne düşünüyorsunuz cevaplara yazın bakalım
(spam,random veya konuyla alakasız yorumlar spamlanacaktır.)

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Avrupa zaten gevşeme giderse vaka çok atar diye düşünüyorum abd yi saymıyorum bile adamlar virüsü umursamıyorlar

bizde ise fazla gevşemeye gitmeden şu bayramı atlatsak diye düşünüyorum

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Avrupa zaten gevşeme giderse vaka çok atar diye düşünüyorum abd yi saymıyorum bile adamlar virüsü umursamıyorlar

bizde ise fazla gevşemeye gitmeden şu bayramı atlatsak diye düşünüyorum

umarım bayramda vaka sayısı artışa geçmez tek isteğim bu

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
umarım bayramda vaka sayısı artışa geçmez tek isteğim bu
İnşallah dostum❤✅
Post automatically merged:

Bayramın ilk günü pazar dostum haftasonu sokağa çıkma yasağı nasıl olur bilmiyoruz daha

• Like
Tepkiler: BOT
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Mersinde cumartesi pazar çıkma yasağı kaldırıldı pazartesi avm ler açılacak inş daha fazla artmaz vakalar bayramda yaklaştı havalarda ısındıkça herkes sahilde ne olacak durum bakalım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bence biraz erken oldu bazı insanlar virüs yokmuş gibi davranıyo inşallah bayramı atlatıktan sonra normale döneriz

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Mersinde cumartesi pazar çıkma yasağı kaldırıldı pazartesi avm ler açılacak inş daha fazla artmaz vakalar bayramda yaklaştı havalarda ısındıkça herkes sahilde ne olacak durum bakalım
çok haklısın sosyal mesafeyi korumamız gerekiyor lütfen uyalım uyaralım
Post automatically merged:

bence biraz erken oldu bazı insanlar virüs yokmuş gibi davranıyo inşallah bayramı atlatıktan sonra normale döneriz
umursamayanlar çok var çevremizde

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bir Çin seviyesine gelinmeden normalleşme sürecine atılan her adım gösteriş. O gösterişin sonuçları sert şekilde kararları verenlerin suratlarında patlamamasını umut ediyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
11'inde avmlerin ve berberlerin açılması bizim için iyi olmayacak diye düşünüyorum. Tam azalmaya geçmişken yeniden artmaya başlayacaktır. Sonumuz hayrolsun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Salgının dünyanın en kalabalık ülkesi Çin'den çıkıp en çabuk şekilde de Çin'in atlatması bana biraz ilginç geliyor.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu pazartesi itibariyle bizde durumlar tekrardan kötüşelecek diye bir düşüncem var. Bayramda da alınacak önlemler çok önemli bakalım hayırlısın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Berberler neyse de avmlerin acilmasi buyuk problem. Yaz da geliyor. Havalar isinacak ve klimalar potansiyel virus dagiticisi gibi gorev yapacak. Tam olarak normallesme olamadan avmlere gitmemek lazim. Bir de bunlar yetmezmis gibi ligleri de haziran ayinda baslatacaklar. Seyircisiz oynanacak ama yine de bir macta herhangi bir stadda en az 1000 kisi olur. Polisi, mac cekim ekibi, takim yetkileri vs. vs. Halkimiz da malum amerikalilarda beter. En ufak olumlu portre de gevsemeye meyilli. Insanlik olarak isimiz cok zor.

Üye
6 HİZMET YILI
You seem to us a more than wonderful story, thanks to you, beautiful

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bence 1 yıl daha artmaya devam edecek ve hiç bir zaman 0 olmayacak siz hiç farklı bir grip türünün 0 oldugunu gördünüz mü veya zatürenin 0 oldugunu ? cevap hayır buda öyle 0 olmayacak alışın ne olur 1-2 sene sonra aşıları çıkar osu busu çıkar insanlar bağışıklıgı güclenir ağır grip gibi geçirip atlatırlar bir kaç ilaçla hastalığı o seviyeye düşürürler 0 olmaz hiçbir zaman sayı artma olayı ise 4 milyon oldu 2 ay sonra 2 katı olur bu böyle devam eder bunada 2. dalga derler ama hiçbir zaman 1. dalga bitmemiştir insanların gevşekliğinden rahatlıgından böyle devam eder

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bayramda insanlar bakalım insanlar evde durabilecek mi? Durursa bu iş biter bence

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bu Konulara Sıklaştırıp Atarsan Daha Güzel Olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
11'inde avmlerin ve berberlerin açılması bizim için iyi olmayacak diye düşünüyorum. Tam azalmaya geçmişken yeniden artmaya başlayacaktır. Sonumuz hayrolsun
katılıyorum sana insanlar oralara akın edecek ve şu ana kadar alınmış önlemler ve emekler boşa gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...