Covid-19 Aşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Prof. Ercüment Ovalı’nın covid-19 aşısını bulduğu, Sağlık bakanlığının onaylandığı ve 23 Nisanda açıklanacağı bilgisi var şuan internette, fakat devlet kanadından kesin bir açıklama yapılmadı, sizce bilgi kirliliği mi yoksa gerçekten de bulunmuş olabilme ihtimali varmı?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
tamamen bulunmuş olmayabilir fakat avrupanın kesin dönüş yapacağı olanaktır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Diğer taraftan Çin, özellikle Wuhan bir kaç gündür 0 vaka şeklinde geçiyor aşı bulunduğu düşüncesine kapılıyorum o yüzden

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bende bulundugunu düşünüyorum. tek korkum kobay ülke muamelesi görmek

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bulunsa bile hemen dağıtılacağını düşünmüyorum sonuçta insanlarda krizi fırsata çevirmek istieyenler var o yüzden yalan haber olam olsalığı var bence

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bulunsa bile hemen dağıtılacağını düşünmüyorum sonuçta insanlarda krizi fırsata çevirmek istieyenler var o yüzden yalan haber olam olsalığı var bence
devlet kanalı ile yapılır aşılar bunu gayri meşru yola girilip yaptırcak varsa bence sorun o kişide olur

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya bulansaydı artış olan hatalıkta düşüş olurdu dostum ama yok şuan bence benim düşüncem bu thank you brooo

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya bulansaydı artış olan hatalıkta düşüş olurdu dostum ama yok şuan bence benim düşüncem bu thank you brooo
Bro iyleşen hasta sayısıda çok fazla ama kronik hastalar dayanamıyor o ayrı fakat vucut sağlamlığı olan kişiler rahatlıkla iyileşiyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aşı bulunsa bile deneme aşaması var ki bu en kısa 1 sene diyer biliyorum ama bunun için erkene çekebilirler yoksa 1 sene beklmeez bu iş

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
sadece bu aşının araştırmasına 1 trilyon dolar ayıran amerika milyarlarca dolar ayıran avrupa ve doğu devletleri bulamazken bizim bulabileceğimizi sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bende bulundugunu düşünüyorum. tek korkum kobay ülke muamelesi görmek

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bro iyleşen hasta sayısıda çok fazla ama kronik hastalar dayanamıyor o ayrı fakat vucut sağlamlığı olan kişiler rahatlıkla iyileşiyor
çinde 10000 hasta varken iyileşen sayısı 3000-4000 civarıydı türkiyede ise 300 fln bence bu virisü türkiyede kontral edemicekler gibi duruyo
Post automatically merged:

sadece bu aşının araştırmasına 1 trilyon dolar ayıran amerika milyarlarca dolar ayıran avrupa ve doğu devletleri bulamazken bizim bulabileceğimizi sanmıyorum
bencede ztn türkiye 2 milyar bütçeyle napabilcek ki ztn

hayat bi kayıksa bende kaymaya geldim zaten
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
haklısn bro bunu çin yapmadı felan diyolar dogrumu dostum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence virüsün aşısı diğer devletler tarafından bulunduğu söylentisi var ama paylaştığın bilgi inşallah doğrudur devleytimiz ve milletimiz açısından çok yararı olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence bulunmuş olsaydı ilk Çin bulurdu, belkide bağışıklığı güçlendirici bir ilaç falan bulunmuştur, tabii temennimiz bir an önce bulunması.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
acıklamaya gore hazıran sonunda kadar ası testlerı yplcakmıs sonuc ozmaan gısterılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...