Bize gelene kadar çok fazla ülke var bencebende bulundugunu düşünüyorum. tek korkum kobay ülke muamelesi görmek
devlet kanalı ile yapılır aşılar bunu gayri meşru yola girilip yaptırcak varsa bence sorun o kişide olurbulunsa bile hemen dağıtılacağını düşünmüyorum sonuçta insanlarda krizi fırsata çevirmek istieyenler var o yüzden yalan haber olam olsalığı var bence
bence sıradan insanalrın haberi bire olmazdı virüsün aşısı bulunsa bileya bulansaydı artış olan hatalıkta düşüş olurdu dostum ama yok şuan bence benim düşüncem bu thank you brooo
Bro iyleşen hasta sayısıda çok fazla ama kronik hastalar dayanamıyor o ayrı fakat vucut sağlamlığı olan kişiler rahatlıkla iyileşiyorya bulansaydı artış olan hatalıkta düşüş olurdu dostum ama yok şuan bence benim düşüncem bu thank you brooo
çinde 10000 hasta varken iyileşen sayısı 3000-4000 civarıydı türkiyede ise 300 fln bence bu virisü türkiyede kontral edemicekler gibi duruyoBro iyleşen hasta sayısıda çok fazla ama kronik hastalar dayanamıyor o ayrı fakat vucut sağlamlığı olan kişiler rahatlıkla iyileşiyor
bencede ztn türkiye 2 milyar bütçeyle napabilcek ki ztnsadece bu aşının araştırmasına 1 trilyon dolar ayıran amerika milyarlarca dolar ayıran avrupa ve doğu devletleri bulamazken bizim bulabileceğimizi sanmıyorum
Bro iyleşen hasta sayısıda çok fazla ama kronik hastalar dayanamıyor o ayrı fakat vucut sağlamlığı olan kişiler rahatlıkla iyileşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?