COVID 19 hakkında sorularım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bildiginiz üzere COVID-19 vakaları oldugundan dolayı üniversiteler hiç açılmıyor.
Sorum şu ki;
+COVID bitmeden üniversiteler açılır mı?
+Aşılar yapılmaya devam ediyor ama bir etkisi olur mu?
Bana kalırsa liseler falan açıldı ve şu an ve hasta olanların sayısı arttı büyük bir firmadan bugün 280 kişi virüslü çıktı.
Okulların bir etkisi sizce var mı?

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Okulların çok büyük bir etkisi var kimsenin düşünemediği kadar, yakında vakalar 20-30K olunca göreceğim.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kapalı olan yerleri açtığında vakalar artmaya başlıyor. tahminimce vakanın bitmesini bekleyecekelr

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Üniversitelerde şöyle bir şey var her ilden insan oraya gittiği için yayılma hızı artıyor ondan zorunlu olmadıkça açmıyorlar.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence virüsün yayılmasına en çok yardımcı olacak şey okul zaten öğrenciye bulaşsa öğrenci ailesine bulaştıracak ailesi de başkalarına bu döngü şeklinde ilerler ve sonuç tüm ülke korona virüsü .

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
"+COVID bitmeden üniversiteler açılır mı?"
Açılacağını sanmıyorum. Büyük ihtimalle açılmayacak.

Çok kısa sürede aşı yapıldı. Ne kadar etkili olur bilemiyorum. Haberlerde gördüğüm kadarıyla şu an yaşlılar için aşılar sanırsam yetmiyor. Bize sıra gelene kadar etkili bir aşı yapılacağını düşünüyorum.

Scott Mccall
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ne kadar yerleri açarlarsa okadar yükselcek bu virüs sokağa çıkma yasağı olmadığı sürece bitmez

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kardeşim evet aşıların etkisi oluyor yani aşı vurulduktan sonra daha rahat atalatıyosun en azından ölme riskin azalıyor üniversiterler açılırmı drsen herkes aşılandıktan sonra açılabilir tahminim

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Üniversite yemez o kadar kişi aynı ortamda, yurtta bulaşmama şansı yok ve aşı konusunda da şubatın son haftasında öğretmenlere başlayacağız demişlerdi daha yaşlılar bitmedi hele bir de daha asker ve polislerimiz var programın en az 2 ay gerisindeyiz fakat aşı tedarik bakımından nerdeyse tüm ülkeler sorun yaşamasa bile zorlanıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Her ne kadar okullar da sosyal mesafe kurallarına uyulmasa da bence okulların açılması virüsün mutasyonu için en büyük etken.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardeşim bunla yaşamayı öğreneceğiz. Dikkat etmek lazım. Bu sonraki 100 sene içerisinde de olucak. Grip gibi daha kaliteli daha kuvvetli aşılar bulunur zamanla ama virüsün mutasyona uğraması insanlarımızın bilinçli davranmasıyla alakalı. Daha dikkatli olup önlem almamız lazım. Her vaka artışı ekonomik kayıp ülke adına esnaflarımız adına. İnşallah zaman içerisinde daha iyi olacağını düşünüyorum ben.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İlk soruna gelirsek covid bitmeden açmaz değil ama seyrine göre belki açarlar yani bitmesini beklemezler bence ve diğer soruna gelirsek aşılar daha gelicek herkese vurulucak 2. dozlar vurulucak diyene kadar bir süre geçer ve hala etrafı açıyorlar yayılmaya devam ediyor ne kadar etkisi olur bilemiyorum

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Bence bir olayın sonunu getirmeden devam etmek saçma durmadan başa dönülüyor, yani kısaca kimsenin umrunda olmazsa maskeyi burunu kapatmazsa yayılmaya devam edecektir

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
çok katı kurallar gelmesi lazım böle bi açıp bi kapamayla olcak iş değil

Lord
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bence artar havalar ileride ısınıcak ve insanlar tatil şu bu derken okullar 2 yıl daha böyle kalır bence

Üye
5 HİZMET YILI
Üniversiteler Açılıyor Ama Tedbirler Şartlarında Önlemler Alınarak Ama Vaka Sayısı Yükseldikçe Açalılacağını Düşünmüyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
toplu aşılama herkese içim uygulanırsa iyi olacak gibi bize ne zaman sıra gelir bilinmez fakat aşı gelişimde çok yol katdetildiği belli artık
ama aşınında yan etkileri ve koruyuculuğu her zaman tartışılıyor burası da kesin yani

Üye
6 HİZMET YILI
in our country, we would say that there has never been a covid, everything is open despite the cases we have

사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sınavlar bu gidişle ertelenmezse ne aşının bir önemi kalır ne sosyal mesafenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...