Covid-19 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
abi bitsin şu korona da gezwlim

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
DEvletin sizden para istemesine şaşmadım nedense :) belirtileri insandan insana değişir bel soğukluğu ateş oygunluk bitkinlik boğaz ağrısı ama kimde ilk hangisini göstereceği belli olmaz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bizim eski komşumuz hasta olmuştu ama allahtan kurban bayramından önce oldu kurban bayramında beraber olsaydık bizede bulaşırdı ama olmadık hastanede yattı ama cok hastaydı normal grip gibi ama daha kötüsü öyle anlattı

Üye
5 HİZMET YILI
Yapılması gereken sosyal mesafe kurallarına uyup maskesiz gezmemek ama ne yazık ki insanlar buna uymuyor

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim benim abim covid e yakalandı iş yerinden bulaşmış. Şükür atlattı şimdi tekrar işine geri döndü. İlk 3 gün sürekli başım çok fena ağrıyor ve halsizliğim var diyip duruyordu. Sonradan şüphelendik ve iş yeri teste göndermiş. Test sonucu pozitif. Bizim evin alt katı boştu hemen oraya yerleştirdik tek başına 14 gün karantina yaptı. Tedavisinin ilk günü sabah 8 akşam 8 toplam 16 tane hap içti. Zaten 1 hafta sonra iyileşti ama nolur nolmaz 14 gün karantinasını tek başına tamamladı. Bu arada covid hastasıyken benle 2 gün aynı odada uyudu bana bulaşmadı diğer evdekilerede bulaşmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Virüsün yüzeylerden geçtiğine dair elimizde az çok bilgi var. COVID-19 yayılması için canlı bir taşıyıcıya ihtiyacı var. Eğer maske ve eldiven takıp temizlerlerse hiç bir şey olmaz.

Üye
5 HİZMET YILI
bence gidip bir test yaptırmakta fayda var geçmiş olsun tekrardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...