Aslında sadece bizim hayatımızda değil tüm dünyanın hayatında bir şeyler değişecek. Mesela online ders, evden çalışma gibi olayların verimli olabileceği görüldü. O yüzden genel olarak dünyada pek çok şeyin değişeceği belli
bence bundan 100 yıl sonra kıyamet kopmazsa ise , kitaplarda yazılacak nasıl biz eski osmanlı tarihi vb şeyleri görüyorsak bunlarda 2020 senesinde covid 19 virüsünü anlatacaklar
SARS-MERS-EBOLA Gibi nie virüsler unutuldu gitti fakat bu biraz daha onlara göre global çapta popüler'ligini koruyor unutulması biraz zor olur diye düşünüyorum
seneye kıs yine tekrar dagılmazsa iyi. ne degişecek dersen bence nimete şükür etmeyi ögrenecez turkiye süper güç olma yolunda ilerleyecek abd batıp gidecek
ben Ankara yı normalde bile özlerdim şimdi daha iyi anladım hayatımda ne kadar yer kapladığını, bir süre ankaradaki öğrenci evimden çok çıkmıycam normalde durmazdım pek evde bu değişiklilik sayılabilir
çine savaş açılabilir bu olaylar bittikten sonra şuan amerika çinde araştırma içinde wuhanda virüsün çıkma sebebi çok farklı bir bilim adamı mezbaha gibi bir yerde virüsü saldı iddaları var soguk hava deposunda
çine savaş açılabilir bu olaylar bittikten sonra şuan amerika çinde araştırma içinde wuhanda virüsün çıkma sebebi çok farklı bir bilim adamı mezbaha gibi bir yerde virüsü saldı iddaları var soguk hava deposunda
insanlar her geçen gün sıklıyolar ve şuan hastanede yatan kardeşlerimiz babalarımız abilerimiz ablalarımız annelerimz bu coronanın geçtiyi gün insanlar bayram edicekler evde 1 tane insan göremicez heralde
bence devletler artık her yere dezenfekran koyacaklar fln daha çok temizliğe onem verilecek bide ogrencilerin işi çok zor o kadar konuda geri kaldılar onu 1 seneye sığdıracaklar gerçekten çok sıkı ve kötü olcak