Vallaha sen de vaka ciddi anlaşılantamam haklsıında babama sahip nasıl cıkayım ben eşşek herıf ben senden saglıklıyım deyıp fırcayı kayıyogelde bu adama dışarı cıkma de peder pskopat
ailecek pederı skıştırıyoz. cıkmasın dıye ama dınlemıyo. bazen dalga gecıyom baba senı şıkayet ederım bak cıkma dıyom. kfur edıyoVallaha sen de vaka ciddi anlaşılan
Ama her keste de olay böyle değildir yani !
Ben Azebaycanda yaşıyorum . Olay sayısı diğer ülkelerdekinden daha az olsa bile şu an mahallelerde polisler var ( 4-5 mahalle için 1 polis sanırım ) ve dışarıda -50 yaşlarında birini görürlerse uyarıyorlar ve maske-eldiveni yoksa verip ellerini dezenfekte ediyorlar , +50 yaşlarındaki kişileri görünce ise maske , eldiven ve dezenfekten verip evlerine gitmeli olduğunu söylüyor ve eve kadar eşlik ediyorlar . Tüm bunlara rağmen hala olayı ciddiye almayanlar burada da var ! Bu yüzden de yarından itibaren sokağa çıkma yasağı konulacağı ve aylık kişi başına 250 manat (yaklaşık 940-950 TL ) söyleniyor ( Yasağın doğruluğu hakkında bir fikrim yok ! )Bence çoktan sokağa çıkma yasağı ilan edilmeliydi. Bizim ülkede ciddiye almayan çok kişi var ve bunlar yüzünden vaka sayısıda ölü sayısıda fazla olacak.
işte tam olarak bu yüzden en hızlı yayılan ülkeyiz şuandakeşke her büyük anlattığın gibi olsa ama laftan anlamayan her şeyi ben bilirim bana bir şey olmaz kafasında olan yaşlı çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?