Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum yaşlılarımız her zaman baştacı onlara sahip çıkmak ve onlarla sohbet etmek ve onlardan çok ögrenecegimiz şeyler varki onlar bizlerden daha tecrübeli bilgili onlara sahp çıkalım evde kalmasını saglıyalım
büyüklerin yada kücüklerın dısarı cıkmama yasagı tamamen anlamsız kronik hastalıkları olanların dısarı cıksalarda evde kalsalarda bulasma riskleri cok fazla neden derseniz her türlü bulasır örnek veriyorum 25 yasındaki bir insanın dısarıdan kaptıgı virüs'ü eve getirme olasıgı varmıdır vardır kronik hastalıgı olan insanın bunu kapma olasıgı varmıdır ? vardır ee bu insan her türlü virüsü kaptı bunun çözümü ise tamamen sokaga cıkma yasagı olmalıdır evet üretim vs duracaktır ama yapacak bir sey yok ciddi manada yayılmaya baslandı ve ölümler ciddi oranda arttı ufak ufak sokaga cıkma yasakları basladı önce 65 yas şimdi 20 yas ve dahada yayılmaya devam ettikce tamamen sokaca cıkma yasagı gelicek yoksa önünde duramazlar bunun simdide dünya saglık örgütü genc yaslı demeden herkese bulastıgı ve canını aldıgı gerçegini acıkladı geçende 28 yasında bir insanın vefaat ettigini ögrendik aynı sekilde bu yakın zamanda 21 yasında birinin vefaat ettiginide duyunca tek cagre sokada cıkma yasagı olmalıdır teşekkürler !
sokağa çıkma yasağı gelmeli çümkü çalışan kısım 21-59 arası virüs aynı hızıyla yayılmıya devam edicek
sonumuz İtalya olabilir herkes yazlığına gidiyo sonumuz iyi değil
Yaşlılarımız dediğiniz gibi evet ilgiye maruz kalarak zapt edilebilir fakat bu bizi de yorar hem bunun yüzde yüzlük bir sonuç vereceği de tartışmalar arasında. Bunun yerine kökten İtalya gibi bir sokağa çıkma yasası ile ülkenin refaha ereceğini düşünüyorum. Her ne kadar can sıkıcı olsa da..