ben sana sadece olabilecek sorunları yazdım 15 günlük pc nin macunu tabiki çürümezBu arada bilgisayar 15 gunluk macunu curumemistir herhalde
Ekran kartini cikartip onboard vga danda denedim yine pc acilmiyosorun bendede olmuştu sorun ekran kartındaydı
Acilsa formatinida herseyinide yaparim 2 3 saniye aciliyo kapaniyoHerhangı 1 Drıver Hatası Sonucu Mavı Ekran Vermıs Olabılır Lutfen baska 1 Tarayıcı Kullanarak MıcrOSOFTUN sıTESINDEN Mavı Ekranla Ilgılı Bılıgı Alabılırsın.
Herhangı 1 cozum bulamadıysan usb bellek kullanarak Pc ne yenı 1 wındows kurulumu yapabılırsın. Eger Wındows Kurulumu Yapmayı bılmıyorsan 15-20 Tlye
Wındows Kurulumu yaptırabılırsın.
Fanlarda sorun yok çalisiyo bios pilinde sorun yok hicbisey yapmazken birden oldugu icin kartlar yanmis olabilir soyledigin gibi ek olarak baktim boyle yapti anakarti soktum bastan kurdum kasayi yerlestirmeleri duzgun yaptimben sana sadece olabilecek sorunları yazdım 15 günlük pc nin macunu tabiki çürümez
sana başka çözüm yollarınıda sunacağım.
CPU ve power supply fanlarini kontrol edin çalışıyormu. ısınmadan dolayı yapıyor olabilir Kartlardan biri yanmış olabilir, veya yuvasından oynamış olabilir Çakışan programlar neden olabilir Son yuklediğiniz programları kaldırıp deneyin Ekran kartında sorun olabilir ( başka pc de denemeli )
Power supply nin yesil ve siyah kablosunu birlestirip calistirdigimda calisiyor fakat ekran gelmiyorBu tür problemlerde önce güç düğmesinin (kasa üzerindeki açma kapama düğmesi) sağlamlığı kontrol edilmelidir. Bunun için düğmenin kablosu anakart üzerinden sökülür, düğmenin takıldığı pinler tornavida ile kısa devre yapılarak, bilgisayar çalıştırılır. Aynı sorun varsa, güç düğmesi sağlam sayılabilir.
Ardından güç kaynağı sökülüp, başka bir sağlam olduğundan emin olunan bir güç kaynağı takılır ama sadece anakarta giden kablo bağlanır. Bilgisayar açıldığında sorun devam ederse anakart olası bir kısa devreye karşı kasa dışına alınıp, işlemler tekrarlanır.
Yine çözülmezse anakart üzerindeki kondansatörlerde şişme olup, olmadığı anakart üzerinde yanmış eleman olup, olmadığı kontrol edilerek bir şey bulunamazsa problemin anakart üzerinde olduğuna karar verilebilir.
Fan ve sabit disk'ler çalışmaya başladıktan sonra ekran hala siyahsa veya "no sync" uyarısı alıyorsanız mönitör kablosu bilgisayara doğru şekilde bağlanmamış olabilir.Power supply nin yesil ve siyah kablosunu birlestirip calistirdigimda calisiyor fakat ekran gelmiyor
Sorunu Çözemez sen son çare olarak bilgisayarcı ya götür.Fanlarda sorun yok çalisiyo bios pilinde sorun yok hicbisey yapmazken birden oldugu icin kartlar yanmis olabilir soyledigin gibi ek olarak baktim boyle yapti anakarti soktum bastan kurdum kasayi yerlestirmeleri duzgun yaptim
Monitor dogru baglanmis sekildeFan ve sabit disk'ler çalışmaya başladıktan sonra ekran hala siyahsa veya "no sync" uyarısı alıyorsanız mönitör kablosu bilgisayara doğru şekilde bağlanmamış olabilir.
Çözüm: Monitör kablosunun kasanın kasanın arka yüzündeki ekran kartına hatasız bağlandığından emin olun. Kablo yerinden oynamış veya çıkmışsa hatayı düzeltin. En iyi çözüm kabloyu yerinden çıkarıp yeniden takmak ve her iki yanındaki vidaları kullanarak monitörü yerinden oynattığınızda yeniden
çıkmasını engellemek için sabitlemek.
Sorunun düzelmediyse öm gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?