[ÇÖZÜLDÜ]2-3 Saniye Arayla Kapanıp Açılma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Problem ya ramlerdedir, yada ram slotlarındadır. Isınmadan dolayı mavi ekran yemezsin, bilgisayar anında kapanır ve yeni alınmış bir bilgisayarda ısınmadan dolayı olabilecek bir şey olacağını sanmıyorum. Problem ekran kartında da değildir kanımca, yüksek ihtimal anakart ta yada ramde fiziksel bir problem var. 2 Tane ram takılıysa bir tanesini çıkartın açmayı deneyin, gene açılmazsa takılı olan tek ramin yerini değiştirin deneyin yüksek ihtimal çalışacaktır.
Tesekkurler denedim bazen calisiyo ama ekran gelmiyo herhalde garantiye gonderirim

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM Bİ ARA BANADA OLDU BUNLAR İL ÖNCE İŞLEMCİ FANINI SÖK SONRA İŞLEMCİYİ ÇIKAR SONRA YERİNE TAK.RAM İ ÇIKAR VE TAK . EKRAN KARTINI ÇIKAR VE DÜZGÜNCE YERİNE TAK . FANI TEMİZLE . ANAKART YANMIŞ OLABİLİR BENDE AYNISI OLMUŞTU ANAKART DEĞİŞTİ BUN LARI DENE VE BANA BURDAN YAZ.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM Bİ ARA BANADA OLDU BUNLAR İL ÖNCE İŞLEMCİ FANINI SÖK SONRA İŞLEMCİYİ ÇIKAR SONRA YERİNE TAK.RAM İ ÇIKAR VE TAK . EKRAN KARTINI ÇIKAR VE DÜZGÜNCE YERİNE TAK . FANI TEMİZLE . ANAKART YANMIŞ OLABİLİR BENDE AYNISI OLMUŞTU ANAKART DEĞİŞTİ BUN LARI DENE VE BANA BURDAN YAZ.
Zaten ilk basta islemciyi soktum geri taktim ekran karti ,ram, bios pili hepsini takip cikardim bios pilini sifiriyla degistirdim bisey degismedi anakart degiscek galiba birde bilgisayar tozlancak kadar bi olmadi 15 gun gecti

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM KESİN ÇÖZÜM BİR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜR ANLARO SORUNU HEMEN YAPAR ;)

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TMM KARDEŞİM UMARIM KÖTÜ BİR SORUN YOKTUR HEMEN ÇÖZÜLÜR

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Evet yanip sonuyo ama goruntu yok. Bios oyniycak kadar bilgisayara alisamadim
Kabloyu Ekran Kartı Yerine OnBoard'a Taktıysan Görüntü Alamaman Çok Normal...
Eger Ekran Kartına Taktıysan Ekran Kartını Çıkarıp OnBoard Ekran Kartına Tak..Sorun Hala Devam Ediyorsa Mönitörde Sorun Olabilir...
Mönitörü Başka Bilgisayarda Denediginde Hala Aynı Sorun Devam Ederse Garantiye Yolla...

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Kabloyu Ekran Kartı Yerine OnBoard'a Taktıysan Görüntü Alamaman Çok Normal...
Eger Ekran Kartına Taktıysan Ekran Kartını Çıkarıp OnBoard Ekran Kartına Tak..Sorun Hala Devam Ediyorsa Mönitörde Sorun Olabilir...
Mönitörü Başka Bilgisayarda Denediginde Hala Aynı Sorun Devam Ederse Garantiye Yolla...
Monitor saglam ekran kartini sokmeden onboard a takiyorum ondan sıkıntı olmus olabilir mi ekran kartindaykende zaten acilmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...