- Konuyu başlatan
-
Tesekkurler denedim bazen calisiyo ama ekran gelmiyo herhalde garantiye gonderirimProblem ya ramlerdedir, yada ram slotlarındadır. Isınmadan dolayı mavi ekran yemezsin, bilgisayar anında kapanır ve yeni alınmış bir bilgisayarda ısınmadan dolayı olabilecek bir şey olacağını sanmıyorum. Problem ekran kartında da değildir kanımca, yüksek ihtimal anakart ta yada ramde fiziksel bir problem var. 2 Tane ram takılıysa bir tanesini çıkartın açmayı deneyin, gene açılmazsa takılı olan tek ramin yerini değiştirin deneyin yüksek ihtimal çalışacaktır.
Psu saglam power tuşsuzda kisa devreyle actim yine aynipsu nu kontrol et (varsa) yoksa power tuşunun kablolarında çıkmalar olabilir onları ittirerek powere bas inan bana dün yaşadımyaptırdık ama
sen çok fazla uğraşma bence direk bir bilene götür senin elinde patlamasınPsu saglam power tuşsuzda kisa devreyle actim yine ayni
Zaten ilk basta islemciyi soktum geri taktim ekran karti ,ram, bios pili hepsini takip cikardim bios pilini sifiriyla degistirdim bisey degismedi anakart degiscek galiba birde bilgisayar tozlancak kadar bi olmadi 15 gun gectiKARDEŞİM Bİ ARA BANADA OLDU BUNLAR İL ÖNCE İŞLEMCİ FANINI SÖK SONRA İŞLEMCİYİ ÇIKAR SONRA YERİNE TAK.RAM İ ÇIKAR VE TAK . EKRAN KARTINI ÇIKAR VE DÜZGÜNCE YERİNE TAK . FANI TEMİZLE . ANAKART YANMIŞ OLABİLİR BENDE AYNISI OLMUŞTU ANAKART DEĞİŞTİ BUN LARI DENE VE BANA BURDAN YAZ.
Garantiye veririm herhalde garanti kapsamina girer mi kisen çok fazla uğraşma bence direk bir bilene götür senin elinde patlamasın
Bios ayarlarıyla oynadınmı ? monitör deki power ışığı yanıp sönüyormu ?Garantiye veririm herhalde garanti kapsamina girer mi ki
Garantisi var daha gonderirimKARDEŞİM KESİN ÇÖZÜM BİR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜR ANLARO SORUNU HEMEN YAPAR
Evet yanip sonuyo ama goruntu yok. Bios oyniycak kadar bilgisayara alisamadimBios ayarlarıyla oynadınmı ? monitör deki power ışığı yanıp sönüyormu ?
InsallahTMM KARDEŞİM UMARIM KÖTÜ BİR SORUN YOKTUR HEMEN ÇÖZÜLÜR
Kabloyu Ekran Kartı Yerine OnBoard'a Taktıysan Görüntü Alamaman Çok Normal...Evet yanip sonuyo ama goruntu yok. Bios oyniycak kadar bilgisayara alisamadim
Monitor saglam ekran kartini sokmeden onboard a takiyorum ondan sıkıntı olmus olabilir mi ekran kartindaykende zaten acilmiyoKabloyu Ekran Kartı Yerine OnBoard'a Taktıysan Görüntü Alamaman Çok Normal...
Eger Ekran Kartına Taktıysan Ekran Kartını Çıkarıp OnBoard Ekran Kartına Tak..Sorun Hala Devam Ediyorsa Mönitörde Sorun Olabilir...
Mönitörü Başka Bilgisayarda Denediginde Hala Aynı Sorun Devam Ederse Garantiye Yolla...
Ekran kartını söktükten sonra onboard'a takMonitor saglam ekran kartini sokmeden onboard a takiyorum ondan sıkıntı olmus olabilir mi ekran kartindaykende zaten acilmiyo
Deneyip cevap veririm psu yesil siyah kopruluyken acilir miEkran kartını söktükten sonra onboard'a tak
İlk psu nun siyah yeşil kablolarıyla paralel bağlarsan aynı anda çalışırlar diye tahmin ediyorum.Deneyip cevap veririm psu yesil siyah kopruluyken acilir mi
Tamam hemen deniyim olmazsa direk garantiye kargoliycamİlk psu nun siyah yeşil kablolarıyla paralel bağlarsan aynı anda çalışırlar diye tahmin ediyorum.
Tamam hemen deniyim olmazsa direk garantiye kargoliycam
Ekran yine gelmedi garantiye girer degil miİlk psu nun siyah yeşil kablolarıyla paralel bağlarsan aynı anda çalışırlar diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?